Eladó ház Olaszfalu 430 nm
Eladó ház Olaszfalu 430 nm
Eladó ház Olaszfalu 430 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7972507
Referenciaszám: HZ038625
Frissítve: 17 napja

Olaszfalu eladó családi ház 12 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
279 070 Ft/m²
430 m²
Alapterület
6407 m²
Telek
12 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Bakonyi vendégház a síparadicsom mellett***Gyönyörű, csendes környezetben eladó Olaszfaluhoz tartozó Felsőperén lévő 6407 négyzetméteres telken, 405 négyzetméteres vendégház , ami rengeteg lehetőséget kínál új tulajdonosának. A Nádasdy birtokhoz tartozó ház téglából épült 1942. ben. 1998.tól folyamatos felújításon esett át, míg elérte a mai szép állapotát.Jelenleg is kedvelt helye vadászoknak, kirándulóknak, síelni vágyóknak. Körbekerített, parkosított telken 2 külön álló épület található.A fő épületbe akadálymentesített feljárón jutunk egy fedett teraszra. Belépve tágas, napfényes nappaliba és étkezőbe jutunk, itt egy fatüzelésű kandalló is kapott helyet. A  fő  vegyestüzelésű kazán fűtése mellé, ami radiátorokon adja a meleget. A földszinten 7 szoba lett kialakítva, ízlésesen berendezve, melyekhez külön fürdőszoba wc tartozik. A földszinten két konyha könnyíti a pihenni vágyók kényelmét.A tetőtérben egy tágas nappali, 3 szoba külön fürdőszobával wc -vel  és egy irodának használt  helyiség kapott helyet.A pincében kapott helyet a központi fűtésű fatüzelésű kazán, fatároló, és egy finnszauna zuhanyzóval.A kisház 44 négyzetméteres és a telek É-K _ i sarkában helyezkedik el. Itt egy konyha és 2 szoba valamint egy fürdőszoba van. A meleget télen infrapanel adja.A kertben egy szabálytalan alakú ásott, betonozott medencébe csobbanhatunk a meleg napokon. A pihenés tovább fokozásaként egy kör alakú pavilonban van lehetőség borozgatásra, grillezésre. A telek árnyékot adó fái alatt egy minigolf pálya is segíti a szabadidő hasznos eltöltését.Zirc 8km, Veszprém 24km-re található.A bejáratott vendégkörrel rendelkező, akár tovább működtethető  vagy átalakítható két generációs családi Otthonná is.Amennyiben felkeltette  érdeklődését a hirdetésem, kérem hívjon bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1945
Erkély:
11,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czvianov Gábor Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czvianov Gábor Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY