Eladó ház Nagykőrös 71 nm
Eladó ház Nagykőrös 71 nm
Eladó ház Nagykőrös 71 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8061698
Referenciaszám: M272395
Frissítve: 16 napja

Nagykőrös eladó családi ház 3 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
336 620 Ft/m²
71 m²
Alapterület
228 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykőrösön, 71 nm-es családi ház, a belvároshoz közel eladó. Az 1975-ben, téglából épült ingatlan egy 228 nm-es sarok telken fekszik. A ház két részre tagolható: a nagyobb 71nm-es rész két szobából, előszobából, konyhából, kamrából, közlekedőből, fürdőszobából és külön WC-ből áll; míg a kisebb 23 nm-es részen egy szobát, előszobát, fürdőszobát és külön WC-t találunk. A szoba alatt egy 5 nm-es pince helyezkedik el. A kisebb házrész - a másik utca felől - egy külön bejárattal is megközelíthető, így akár vállalkozás kialakítására is alkalmas lehet. Az ingatlanhoz kapcsolódik még egy garázs is, ahová közvetlenül az utcáról be lehet állni autóval. A telek tégla kerítéssel teljesen körbezárt, így a kis udvar abszolút privát kialakítású. Az épület összközműves, szerkezetileg jó állapotban van. Az otthon melegét gázkonvektoros fűtés biztosítja, emellett a szobában egy cserépkályha is segíti az optimális hőmérséklet elérését. A melegvizet gáz vízmelegítő szolgáltatja. A ház felújítását nemrég megkezdték. A bejárati ajtót és a külső nyílászárókat új, műanyagra cserélték. Az előszobába hűtő-fűtő légkondicionálót szereltek fel. További belső képek hamarosan elérhetőek lesznek. Az ingatlan jogilag rendezett, per- és tehermentes; kifizetést követően azonnal birtokba vehető. CSOK, hitel és jogi ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsár István Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsár István Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY