Eladó ház Nagykőrös 54 nm
Eladó ház Nagykőrös 54 nm
Eladó ház Nagykőrös 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8048291
Referenciaszám: H482596
Frissítve: 17 napja

Nagykőrös eladó családi ház 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
442 593 Ft/m²
54 m²
Alapterület
346 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladásra kínált ingatlan Nagykőrös belvárosában, a Jókai utcában helyezkedik el Az átlagos állapotú, részben felújított ház kiváló lehetőségeket rejt magában, némi ráfordítással igényes, modern otthonná alakítható! A vegyes falazatú családi házat 1975-ben építették, és 346 m² összközműves telken helyezkedik el. 2014-ben teljes körű felújítást kapott az épület. Hasznos lakó tér bruttó 60 m², melyben egy konyha, kamra, kettő egymásból nyíló szoba, fürdőszoba+wc helyiség került kialakításra. A helyiségek járólap borítást kaptak. Az otthon fűtését gázcirko kazán biztosítja, hő leadása lap radiátorok segítségével történik. A telken található még egy dupla garázs, műhely, mely igény szerint átalakítható garázzsá. FŐBB JELLEMZŐK - vegyes falazat - új nyílászárók - új burkolatok - inverteres klíma - kaputelefon - 230 cm belmagasság - fedett terasz - per, igény - és tehermentes! LOKÁCIÓ Gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde városközpont, posta 200 m található. További kérdés esetén keressenek bizalommal. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Elérhető vagyok hétvégén is! Várom hívását! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Amennyiben az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, bankfüggetlen szakértőnk segít Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukció kiválasztásában, és lebonyolításában! #Nagykőrös #családiház #belváros #bruttó 60m² #részben felújított #gáz Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
18,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Rózsa Otthon Centrum - Nagykőrös Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY