Eladó ház Mikosszéplak, Rákóczi Ferenc utca 75 nm
Eladó ház Mikosszéplak, Rákóczi Ferenc utca 75 nm
Eladó ház Mikosszéplak, Rákóczi Ferenc utca 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7657166
Referenciaszám: HZ013979
Feltöltve: 21 napja

Mikosszéplak eladó családi ház 3 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
280 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2431 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 947 Ft
Második évtől
83 175 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA vigyázza Mikosszéplak településenennek a családi háznak a békéjét.2 szobás, belülről teljesen felújított gyöngyszemet kínálok Önnek megvásárlásra !Ide csak költöznie kell, hiszen a házat 2018-ban teljesen átépítették, víz- és villanyvezetékelték, fa tűzelésű kazánt raktak be.A ház helyiségei álmennyezetet és gipszkarton falborítást kaptak, újra cserélték a burkolatokat , új, fa nyílászárókat és ajtókat építettek be, kifestették, berendezték, és használják. Melléképület, garázsbeálló padlás feljáróval, és gazdasági épület tartozik hozzá. Az udvaron van kút, de jelenleg öntözésre nem alkalmas. Hatalmas hátsó területe növénytermesztésre megfelelő. Bár a ház a falu fő utcáján áll, mivel csendes kis faluról beszélünk, ez nem zavaró, gond nélkül élhető az ingatlan. Mikosszéplak Vas megye déli határán elhelyezkedő, 300 fős kis falu, ami erdők ölelésében kínál nyugodt életet lakóinak. Az utóbbi években nagyon kedvelt lett a község, az ingatlanok gyorsan elkelnek, első sorban családos betelepülők vásároltak itt házat mostanában. A településről autóval fél órán belül elérhető több kis- és nagyváros, mint Zalaegerszeg, Szombathely, Sárvár, Zalaszentgrót, Vasvár, Körmend, de akár Hévíz, Keszthely, a Balaton is. Az osztrák, szlovén, horvát határt 1 órán belül átlépheti. Így temérdek munkalehetőség közül választhat, vagy kirándulhat, pihenhet itt családjával.A legnagyszerűbb lehetőség, hogy a Szajki-tavak üdülőterülete 5 km-re van a falutól, így oda akár sétálva, vagy biciklivel is kijuthat, ott strand, csónakázás, horgászat, vadászat, éttermek, kalandpark, szezonális szórakoztató programok várják a kikapcsolódásra , pihenésre vágyó vendégeket. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitel ügyintézéssel és Energetikai Tanúsítvány elkészítésével.Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!A településen falusi CSOK igénybe vehető.Megtekintéshez, információért hívjon bizalommal.Lehet Ön hívő, vagy nem hívő, azt elhiheti nekem, hogy itt megtalálja a békét, csendet, nyugalmat !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herceg Andrea Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herceg Andrea Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY