Eladó ház Szarvaskend 83 nm
Eladó ház Szarvaskend 83 nm
Eladó ház Szarvaskend 83 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7416938
Referenciaszám: H453740
Feltöltve: 17 napja

Szarvaskend eladó családi ház 2 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
265 060 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1182 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Szarvaskend település csendes részén, közvetlenül buszmegálló mellet ezt a vegyes falazatú, nettó 83 nm-es családi házat, mely befektetési célra, gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. A házban két hálószoba, nappali, fürdőszoba, külön WC, egy dolgozó szoba, konyha+étkező és egy kamra került kialakításra. A konyhából jutunk ki a tágas nagy teraszra. A helyiségek fűtését fa kályhák biztosítják. Az ingatlanban néhány éve bővitették és cserélték a villanyhálózatot. Lábazat körben leszigetelt. A ház hátsó oldalának külső falazata szigetelést kapott, ablakokat műanyagra cserélték, ami nagy előnyt jelenthet a rezsi költségek tekintetében. Az ingatlan új tulajdonosa belső terek aljzat burkolatával, falak kifestésével egy kellemes és hangulatos otthont varázsolhat magának a házból. Pince nincsen. Az udvarban egy 50 nm nagyságú különálló tégla épület található, új tetővel, mely autóbeállóként, műhelyként, vagy akár tárolóként is funkcionálhat. Ezen kívül még egy fatároló is megtalálható a birtokon. A terület sík, 1182 nm, utcafronti részen, két oldalán bekerített, hátsó része nyitott. Az ingatlan kúttal ellátott. Csatorna nincsen a faluban. At ingatlan távolsága Körmendtöl 13 km, Zalaegerszegtől 25 km, Szombathelytől 38 km, illetve Rábafűzesi osztrák határátkelőhely 30 percre található. Általános iskola a közeli Gersekaráton illetve Körmenden megtalálható, orvosi rendelés biztosított, mozgó posta és pék heti 3-szor gondoskodik az itt élők ellátásáról. Közbiztonság tökéletes, a falu portái rendezettek. Folyamatosan fejlődő település. Amennyiben az ingatlan képei és a leírás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal és a megtekintésre időpontot egyeztetünk! Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Terasz:
32 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY