Eladó ház Mátraterenye 146 nm
Eladó ház Mátraterenye 146 nm
Eladó ház Mátraterenye 146 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7860606
Referenciaszám: HZ088512
Frissítve: 17 napja

Mátraterenye eladó családi ház 5 szobás: 8,8 millió Ft

8,8 millió Ft
60 274 Ft/m²
146 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 540 Ft
Második évtől
34 854 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád vármegye északkeleti szélén fekvő, a Zagyva-völgyben, a Mátra és a Medves-hegység között lévő Mátraterenye településen ELADÓ két lakrészes családi ház.A 3 000 nm-es telken található 2 önálló lakrész, nyári konyha, a két ház között egy fedett kocsibeálló és egy téglaépítésű tároló. Az első lakrészben ( 64 nm) kialakításra került egy konyha és étkező egyben és két hálószoba. A hátsó lakrészben ( 80 nm) található 3 szoba, konyha és étkező, fürdőszoba, WC és kamra, valamint egy fedett terasz.Az ingatlanokba víz, villany és csatorna bekötésre került, míg a gázcsonk telken belül megtalálható. Jelenlegi fűtése 2 nagyméretű cserépkályhával megoldott. A meleg vizet villany bojler biztosítja. A két ház közművek szempontjából teljesen független egymástól, külön mérőórákkal rendelkezik.A hátsó, nagyobb lakrésznél a tetőszerkezetet 2006-ban felújították, új fa nyílászárókat és bejárati ajtót kapott.Az ingatlan a település csendes, természetközeli részén található. A kert végében a Mátra csodálatos panorámát, friss levegőt, nyugalmat és kikapcsolódást nyújt.Budapesttől 115 km, Salgótarjántól 20 km, Egertől 45 km, a világörökség részét képező Hollókőtől 50 km-re esik a település. A legközelebbi határátkelő Szlovákia felé 25 km-re van, Somoskőújfaluban.A településen biztosított az orvosi ellátás, posta, kisbolt, óvoda, általános iskola, polgármesteri hivatal.Az ingatlan megvásárlását ajánlom generációk összeköltözésére, ha szeretnél együtt, de mégis külön élni a szülőktől, szereted a természetet, horgászatot kedvelőknek vagy csak egyszerűen aki a város zajától szeretne elvonulni. Befektetés céljára is kitűnően alkalmas az ingatlan, szálláshelyként is funkcionálhat.A környék számos turisztikai látványossággal büszkélkedik (Mátra, Eger, Egerszalók, fürdőhelyek, horgásztavak).A település szerepel a preferált kistelepülések listáján, ezért falusi CSOK igényelhető, valamint igénybe vehető hozzá a támogatott hitel és a babaváró hitel is.Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1964
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusznyákné Bujtás Bernadett Duna House - Balassagyarmat Az iroda összes hirdetése
+36 70 324 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusznyákné Bujtás Bernadett Duna House - Balassagyarmat Az iroda összes hirdetése
+36 70 324 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY