Eladó ház Csitár 100 nm
Eladó ház Csitár 100 nm
Eladó ház Csitár 100 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8017117
Feltöltve: 1 hónapja

Csitár eladó családi ház 3+1 fél szobás: 8 millió Ft

8 millió Ft
80 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 218 Ft
Második évtől
31 686 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó! Nógrád megyében, Balassagyarmattól 10 kilométerre fekvő Csitár településen eladásra kínálunk egy 1960 ban épült, statikailag viszonylag jó állapotú, bár felújításra váró, kb. 100 m2 alapterületű, komfortos, összközműves, vályog-tégla szerkezetű családi házat. A házban lévő hosszú folyosóról az alábbi helyiségek nyílnak: 1 db külön bejáratú szoba (10 m2) ablakkal az utca felé, egy másik szoba (12 m2), ebből egy belső szoba az utca felé ablakkal (12 m2). A szobák belmagassága 2,30 m. Továbbá kamra helyiség, majd egy étkezőnek használt helyiség, végül a fürdőszoba Wc-vel. A nyílászárók hagyományos fa szerkezetűek, az utcai ablakokon redőnyökkel. A melegvíz ellátást villany bojler biztosítja. A ház fűtése öntöttvas kályhával megoldott. A házhoz hozzáépített, külön bejáratú kis konyha és előtte egy másik helyiség található. Az ingatlanhoz hosszú, kb 1000 m2 telek tartozik, amelyen ásott kút is található. Az udvarban garázs, fáskamra, tárolók, korábban használt régi ólak találhatóak. A ház a település központjában található. A közelben orvosi rendelő, új, jól felszerelt vegyesbolt, óvoda, napközis idősotthon, katolikus templom található. Buszmegálló kb 100 méterre van. Az ingatlan per, igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Irányár: 8 millió forint. Érdeklődni telefonon lehet délután 17 óra után.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gál -Bíró Aranka
+36 30 394 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gál -Bíró Aranka
+36 30 394 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY