Eladó ház Kőszárhegy 135 nm
Eladó ház Kőszárhegy 135 nm
Eladó ház Kőszárhegy 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7823039
Frissítve: 1 hónapja

Kőszárhegy eladó családi ház 4 szobás: 73 millió Ft

73 millió Ft
540 741 Ft/m²
135 m²
Alapterület
934 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 865 Ft
Második évtől
289 133 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Kőszárhegy egyik csendes kis utcájában egy 135 m2-s CSALÁDI HÁZ, galériás kialakítással, 934 m2-es TELEKKEL. Kisebb ingatlan, lakás beszámitás is lehetséges. Parkosított kerttel, gyümölcsfákkal, nagy terasszal, sütögetővel, komposztálóval, hátsó szerszámtárolóval, 2 beállásos aknás fűthető garázzsal és egy nyári konyhával. Kőszárhegy a Balatontól 17 km-re található ,a Velencei-tó, Székesfehérvár közelsége nagy előnyt jelent a település és az ide költözők számára. A HÁZ paraméterei: Ház nettó alapterülete: 135 m², Telek területe : 934 m² A ház egyedi kialakítású, galériás felső szinttel, ahol 2 szoba, fürdőszoba és egy olvasósarok kapott helyet. Alul napfényes szinteltolásos amerikai konyhás galériás nappali, étkező, spejz, egy külön szoba, zuhanyzós és kádas fürdőszoba, külön WC, valamint lejárat az alsó szintre található. A ház fele alatt, kb 30 nm-es alagsori helyiség található, 2 szobával, melyben akár mosókonyha, de akár konditerem is kialakítható. Szellőzése központi elszívással biztosított. A ház mögött található egy 2 autó beállására alkalmas aknás garázs, a tulajdonos autóinak lakóhelyéül, és egy külön bejáratú nyárikonyha . A nyílászárók műanyagok, aluredőnnyel és szunyoghálóval ellátottak, a hatalmas teraszajtókon motoros redőny került beépítésre. A tető faszerkezetét Bramac cserép borítja, mely alá rovar-rágcsálóálló-tűzálló fújható szigetelés került befújásra. A ház 36 cm-es Thermopor téglából épült, mely az utóbbi években külső szigetelést is kapott. Fűtése: Bosch turbo gázkazánnal történik, mely folyamatosan karbantartott. Energetikai besorolása: DD Hőleadása padlófűtésen keresztül történik az alsó és a felső szinten egyaránt. A ház mögött, egy külön épületben kapott helyet a garázs, mely 2 autó beállására alkalmas, aknás, fűthető. A terasz, mely 18 nm, naprolóval fedett, és itt kapott helyet a hatalmas kéménnyel rendelkező fatüzeléses kerti sütögető is- A ház biztonságáról riasztó- és kamerarendszer gondoskodik, a kellemes hőmérsékletről inverteres klímaberendezés. A ház beépített egyedi fa bútorai valamint a garázsban található polcrendszer, satupad, kályha szintén a vételár részét képezi.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
DD (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
amerikai konyha
étkező
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
vízórás
riasztó
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dreams Home Dreams Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 379 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dreams Home Dreams Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 379 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY