Eladó ház Vajta 250 nm
Eladó ház Vajta 250 nm
Eladó ház Vajta 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7403586
Referenciaszám: H452704
Feltöltve: 18 napja

Vajta eladó családi ház 7 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
300 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
3341 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fejér megye szívében Vajtán, Paks és Dunaújváros közelében eladóvá vált egy különleges családi ház nagyszerű lehetőségekkel. A telek 3341 nm amelyen található: - a 250 nm-es lakóház - Plusz egy 100 nm-es fedett terasz - 100 hektós úszómedence - 80 gyümölcsfa: cseresznye,meggy,szilva,alma - Szőlő ültetvény A kert további részében: - Van egy hatalmas lehetőségekkel teli garázs - Ide 4 db kocsi kényelmesen elfér - Illetve 2 db teherautó is - Több helység is található a kertben - Köztük egy 350 nm-es fedett szerelő műhely amely, gyakorlatilag bármire felhasználható - Ezeken kivül még egy üvegház van ahol rengeteln zöldség megterem - Állattartásra is van lehetőség A Ház: Az alsó szinten: -Van egy nyári konyha, ebédlővel amihez egy spájz is tartozik - Illetve egy külön lakrész is kialakításra került: - Itt 1 db hálószoba - Fürdő és wc található 1. emeleten: Egy 100 nm-es fedett terasz található, itt van egy medence, amely Horvát terméskővel van beboritva. - Egy nagy nappalival és hozzá tartozó konyhával és ebédlővel találkozhatunk - Ezen felül pedig egy különleges fürdővel, ahol zuhanyzó és pezsgő fürdős kád lett elhelyezve - Külön wc és bidé 2. emeleten: - 3 db hálószoba - Ezek közül 2-ből erkély is nyílik - 1 fürdőszoba, amelyben szintúgy kád és zuhanyzó került kialakításra A ház kivételes több szempontból is: - Beletartozik a falusi csókba - Szép, csendes utcában található - Nem utolsó sorban pedig egy pályázat megnyerése által rövides időn belül 5 KW-os napelemmel lesz ellátva amellyel sok lehetőséget nyújt a jövendőbeli tulajdonosnak. Tökéletes helyszínként tudd szolgálni, Családi háznak, de akár apartmannak teljes mértékben átalakítható. A Képzelet végtelen tárháza... Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon és körbevezetem a telken és az ingatlanban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
20 m²
Terasz:
100 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székiné Scher Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székiné Scher Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY