Eladó ház Kőröstetétlen 130 nm
Eladó ház Kőröstetétlen 130 nm
Eladó ház Kőröstetétlen 130 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7956482
Feltöltve: 3 hónapja

Kőröstetétlen eladó családi ház 7 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
537 692 Ft/m²
130 m²
Alapterület
6000 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó Kőröstetétleni Vendég- és Tanyaház egy kiváló lehetőséget kínál a vidéki életstílus és a vendéglátás ötvözésére egy békés környezetben. Mind a vegyes falazatú főépület, mind a tégla falazatú vendégház ideálisak egy nyugodt vidéki élet kialakításához és vendégfogadáshoz, ami további jövedelemforrás is lehet. Az ingatlan főbb jellemzői: Elhelyezkedés: Kőröstetétlen, Pest megye Ingatlan típusa: Parkosított kerttel rendelkező épületegyüttes, mely Vendég- és Tanyaházat is magában foglal (kivett lakóház udvar néven) Telek mérete: 6000 négyzetméter, teljesen körbe kerített Falazat és tető: Tégla és vályog szigeteléssel, cserép fedéssel, szintén szigetelt tetővel Nyílászárók: Fa, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve Medence: Igen, 8m x 4m x 1,9m Fűtés: Padlófűtés és gázkazán Hűtés: Igen, 3 db inverteres klíma Biztonsági rendszer: Igen, kamerával és riasztóval felszerelt Kert: Gyönyörű, buja kert öntöző rendszerrel, fenyőfákkal, diófákkal, akácfákkal, csipkebokrokkal és íves járdákkal Garázs: Igen, egy autó és kerti szerszámok tárolására alkalmas. Az ingatlan egyéb részletei: Ez a bájos vendég- és tanyaház a csendes Kőröstetétlen részén található, ahol a természet szépsége és a vidéki életmód összetalálkozik. A telek területe 6000 nm, lehetőséget biztosítva saját zöldségek termesztésére vagy akár állattartásra. Az ingatlan főépülete vegyes falazatú, harmonizálva a hagyományos és modern jegyeket. Az infrastruktúra a vezetékes gáz, áram és ivóvíz hálózatának köszönhetően életvitelszerű lakhatásra is alkalmas. A főépület tágas és világos nappalit, étkezőt és teljesen felszerelt konyhát kínál, valamint hálószobákat a pihenéshez. A vendégház külön bejárattal rendelkezik, további kényelmet és magánéletet biztosítva a vendégek vagy családtagok számára. Mindkét szárnyban található egy-egy 63 nm-es amerikai konyhás nappali, valamint két hálószoba, amelyek egymás tükörpépei. Az udvaron található medence tökéletes hely a nyári hűsöléshez és szórakozáshoz. A gyönyörű növényzet kiváló lehetőséget nyújt diszkrét pihenésre és kertészkedésre. A különálló garázs biztonságos tárolóhelyet biztosít a medence és a kert eszközei számára. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik vidéki életstílust és vendéglátást keresnek, további jövedelemforrással együtt. Ha ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal! Irodánk teljes körű ügyintézéssel és ingyenes, bankfüggetlen hitelközvetítéssel áll rendelkezésére. A hirdetésben szereplő információk az Eladótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Irodánkban teljes körű banki ügyintézéssel várjuk, független tanácsadónknál.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
kert
medence

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY