Eladó ház Érd, Parkváros 130 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 130 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 130 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7252552
Referenciaszám: 3723_3430
Feltöltve: 16 napja

Érd eladó ikerház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
576 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új ÉPÍTÉSŰ IKER HÁZ PARKVÁROSBAN! KEDVES INGATLANKERESŐ! ÉLJEN AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁS LEHETŐSÉGÉVEL, LEGYEN OTTHONA ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS ENERGIATAKARÉKOS! Érd fejlődő részén a Szigetvári utcában ELADÓ egy új építésű, egyszintes, 130 nm-es ikerház, a hozzátartozó 600 nm-es telekkel. A 130 nm-ből nettó lakótér 93 nm, terasz 18 nm-es. Belső elrendezése:nappali-étkező, 3 háló (melyből 1 szobához saját fürdő tartozik), 2 fürdő, 1 gardrób, tároló, konyha, kamra, WC, közlekedők, előszoba, garázs, terasz. Műszaki paraméterek: 30-as főfalak 15 cm-es hőszigeteléssel, 10-es válaszfalak, hőszigetelt 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók, cserépfedés. A ház fűtése hőszivattyús megoldással történik, padlófűtésen keresztül. Burkolatok 4.000,- Ft -ig választhatók. A beépített anyagok minőségének és a korszerű technológiának köszönhetően az ingatlan energiatakarékos gazdaságosan üzemeltethető. Cégnéven épül, "BB" energetikai besorolásnak köszönhetően CSOK is igényelhető. Vonzó lehetőség több gyermekes családoknak, tágas otthonra vágyóknak. Jöjjön el személyesen, hogy leghamarabb kapjon információt a többi érdeklődő előtt! Kíváncsi? Amennyiben az ajánlatom felkeltette az érdeklődését, kérem keressen telefonon. Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
panoráma
amerikai konyha
étkező
terasz
bútorozatlan
hőszigetelt
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY