Eladó ház Győrújbarát 150 nm
Eladó ház Győrújbarát 150 nm
Eladó ház Győrújbarát 150 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7891168
Feltöltve: 6 hónapja

Győrújbarát eladó családi ház 4+2 fél szobás: 97,99 millió Ft

97,99 millió Ft
653 267 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 392 Ft
Második évtől
388 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrújbarát Győrhöz közeli, csendes részén egy 4 szoba+nappalis emeletes családi ház tulajdonostól eladó. 1400m2-es telken, 150m2-es, 4 hűtő-fűtő klímás emeletes, leszigetelt családi ház. A házban 4 szoba,2 gardrób, nappali, étkező, konyha, kamra, veranda, 2 fürdő, 3 wc, 1 terasz és 2 erkély található. Az étkezőből és a nappaliból is ki lehet menni a 15m2-es teraszra Az emeleti hálóból két különálló gardrób és egy 11m2-es erkély nyílik. A tetőtér két éve lett kialakítva. A padlás leszigetelt, parkettázott, bepolcozott, szobák, lakrész kialakítható. A pincében 3 helység van. Az egyikben egy gázkazán és egy már nem használt vegyes tüzelésű kazán, a másikban szauna a harmadik régen garázs volt most tárolónak használjuk. Az udvaron 3 helyes, több mint 100m2-es térkövezett kocsibeálló, 20m2-es térkövezett filagória, bográcsozó, grillező, az egész telken öntözőrendszer 18 fejjel, szivattyú, fúrt kút, 15m2-es terasz, 20m2 es járólapozott faház (ami nyári konyhának vagy nyári lak résznek is használható)található. Igény esetén kerti bútorok, ülőgarnitúrák, 4,5 m átmérőjű merevfalú medence, kerti tusoló, Ping-pong asztal, kosárpalánk, létrák, szegély és fűnyíró stb. A kertben fenyők, tuják és gyümölcsfák vannak. A telken fúrt kút, 3 kerti csap és 3 vízkonnektor biztosítja a vizet. Az egész ház és a kisház biztonságát riasztó védi. A háztól pár percnyi sétára található a buszmegálló. További kérdés esetén állok rendelkezésére! Hívjon bizalommal, akár hétvégén is és megmutatom Önnek az ingatlant! Ingatlanosok kíméljenek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
11 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
melléképület
mosókonyha
parabolaantenna
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 682 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 682 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY