Eladó ház Győrújbarát 120 nm
Eladó ház Győrújbarát 120 nm
Eladó ház Győrújbarát 120 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7723170
Frissítve: 10 hónapja

Győrújbarát eladó családi ház 1+3 fél szobás: 94 millió Ft

94 millió Ft
783 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
712 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 272 812 Ft
Második évtől
372 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az örök panorámás győrújbaráti családi ház 4 éve kívül-belül minőségi anyagokkal került felújításra, mely kiváló elosztású, alacsony fenntartási költségű. Győr-Pannonhalma irányába csodálatos kilátással a telek minden pontjáról, a ház ablakaiból. A ház csendes, nyugodt zöldövezeti utcában található. Elosztása szerint: előtér, nappali, fürdő, wc, amerikai konyha, étkező. Innen léphetünk a 15 m2 nyitott teraszra, ahonnan csodás panoráma tárul elénk minden évszakban. Tetőtérben 3 hálószoba, tusoló, wc került kialakításra. Alsó szinten szabadidős helység, szauna, bárpult, tusoló, wc, tároló, műhely és a kazán is itt kapott helyet. Innen is ki tudunk jutni a hátsó kertbe ahol a nagy belmagasságú fedéssel készült csempézett úszómedence található pihenőterasszal a medence szélén. A kertben kis kerti tó is kialakításra került, melynek partján lévő padon garantált a nyugalom a madárcsicsergésben. A tó mellett kerti kiülőtől szintén a gyönyörködhetünk a táj szépségében. A kertben magas ágyás, gyümölcsfák, szeder, málna, eper biztosítja a folyamatos bio-zöldségek, gyümölcsök termését. A ház körbe minőségi Leier Castrum térburkolattal lett kirakva. Dísz kandeláber, szökőkút, dísz tuják színesítik a ház utcafrontját. Igényes kovácsoltvas kapu és 2 automata kapunyitó rendszer lett beépítve a gépkocsi beállókhoz. Telek mérete 712 m2. Csak komoly vételi szándékúak keressenek, ingatlanközvetítők segítségét nem szeretnénk igénybe venni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kocsibeálló
kert
csendes
panoráma
amerikai konyha
terasz
műhely
bútorozott
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 209 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 209 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY