Eladó ház Eger, Családi házas 297 nm
Eladó ház Eger, Családi házas 297 nm
Eladó ház Eger, Családi házas 297 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7983617
Referenciaszám: M270157
Frissítve: 16 napja

Eger eladó családi ház 7+1 fél szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
387 206 Ft/m²
297 m²
Alapterület
760 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, eladó egy impozáns, 3 szintes családi ház, Eger városában, a festői szépségű Hajdúhegy alján. Az ingatlan egy 751 m2-es telken helyezkedik el, és egyedi, 290 m2-es lakóterülettel büszkélkedhet. Az épület statikailag masszív téglából épült 1992-ben, garantálva a tartósságot és a megbízhatóságot. A földszinten tágas előszoba, közlekedő, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és garázs található. Az emeleten további kényelmes helyiségek: közlekedő, konyha, étkező, szoba és fürdőszoba várják az új tulajdonost. A tetőtérben 3 szoba, egy további fürdőszoba és gardrób biztosítják a privát teret és kényelmet. A szobák parkettával kaptak, míg a többi helyiség hideg burkolattal rendelkezik. A ház fűtését gáz-kazán biztosítja, így a meleg otthon garantált, akár a hidegebb hónapokban is. Az ingatlan azonnal költözhető és kiváló állapotban van, egy igényes és gondosan karbantartott családi otthon. Az udvaron kerti pavilon és egy kis melléképület szolgál kikapcsolódásra és tárolásra. A kert gyümölcsfákkal ültetett, így a friss levegő és a zöld környezet mindennapi életének részét képezheti. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, egy nyugodt, csendes utcában található, ugyanakkor pár perc sétával könnyen megközelíthető az Agria Pláza, így a bevásárlási lehetőségek is könnyedén elérhetők. Az ingatlan kiválóan alkalmas akár több generáció együttélésére, illetve befektetési célokra, például apartmanok kialakítására is. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és váltson egy új életet ebben a csodálatos otthonban! Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltették érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY