Eladó ház Eger, belváros 277 nm
Eladó ház Eger, belváros 277 nm
Eladó ház Eger, belváros 277 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7772165
Referenciaszám: M240234
Frissítve: 18 napja

Eger eladó családi ház 8 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
397 112 Ft/m²
277 m²
Alapterület
758 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Eger központjában, frekventált helyen eladásra kínálok egy 4 lakásos társasházat, mely 758 m2 saroktelken épült, nagypolgári jelleggel, vegyes falazatból. A lakások 2 szobásak, nagyságuk 59-73 m2 közöttiek, konyhával, fürdőszobával, előszobával, kamrával rendelkeznek. A bejáratuk az udvar felől vannak. Az ingatlan jelenlegi felállásban 2 lakást, nyári rezidenciát és 3 utcáról nyíló üzletet foglal magába, összesen 277 m2 alapterülettel. Borítása parketta és járólap. Nyílászárók vegyesek, fa és műanyag hőszigetelt üveggel. A lakások fűtése gázcirkóval történik, az üzletekben gázkonvektorok lettek felszerelve. Melegvizet villanybojlerek biztosítanak. A tető és ereszcsatorna 10 éve lecserélésre került. Az ingatlan állapota belül jó, kívül részleges felújításra van szükség. Jellemzői: a stabilitás, a tágas, világos nagy terek, két utcai főbejárat. A házhoz tartozik 2 db 20 m2-es, száraz pince, ami kőből van kirakva. Gépkocsik udvari parkolását egy nagy fedett beálló biztosítja. Az udvar zárt, mindenféle szabadtéri tevékenységre alkalmas. Az ingatlan rengeteg üzleti lehetőséget rejt magában a frekventáltság miatt a belváros szélében. Kíváló fizető vendég szolgáltatásra, munkásszállásnak, irodának, egészségügyi intézménynek, sport és wellness tevékenységhez, stb. Ajánlom befektetőknek, összeköltözőknek és mindenkinek aki lehetőséget lát benne. Ha a gyönyörű Eger központjában szeretné üzleti céljait megvalósítani, az ingatlant hozzá megtalálta! Jöjjön tekintse meg! Ügyvédi háttér és ingyenes banki segítség! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bence Lászlóné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bence Lászlóné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY