Eladó ház Dunabogdány 106 nm
Eladó ház Dunabogdány 106 nm
Eladó ház Dunabogdány 106 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8045149
Referenciaszám: HZ054084-4611736
Frissítve: ma

Dunabogdány eladó családi ház 4 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
518 868 Ft/m²
106 m²
Alapterület
210 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunabogdány, akár azonnal költözhető, 1 SZINTES CSALÁDI HÁZA Dunakanyar szívében, méltán az egyik legkedveltebb település központjában eladó egy felújított családi ház. Az eredeti sváb épület az 1900-as évek elején épült jórészt kőből, illetve aztán téglából építettek hozzá. A vastag, 60 cm-es falaknak köszönhetően kiváló hőtartó hatású,így nyáron hűvös,télen meleg a ház. Ennek köszönhetően nincs szükség klímára, és a rezsi is alacsony.Szerkezete stabil, tökéletesen rendben van. 2019-ben teljes körű felújításon esett át: vezeték csere, burkolat csere, új konyha, szaniterek, nyílászárók,szigetelés, ahol szükséges volt.Az előszobából nyílik a nappali és onnan két irányba a két hatalmas hálószoba. DK-i tájolásnak köszönhetően igazán világos helyiségek.A fürdőszoba jelenleg zuhanyzós, de az előtte lévő előtér lehetővé teszi egy kád elhelyezését is, víz elvezetése megoldott. A konyha az udvar felé ablakos, így világos és könnyen szellőztethető. Van még egy tágas, kis ablakos helyiség, melyet jelenleg tárolásra használnak, innen vezet a lépcső a padlásra és a pincébe is. Nagyságából fakadóan abszolút alkalmas egy újabb szoba kialakítására, lehetőség van egy nagyobb ablak, vagy akár felülvilágító beépítésére. Az udvar nem túl nagy, éppen elegendő egy kis kerti pihenésre. Autóval a beállás lehetséges, plusz két autó számára a parkolás az utcán is biztosított. Minden pár perc sétával elérhető, könnyen megközelíthető, így bármely korosztály számára ideális.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY