Eladó ház Dunabogdány 92 nm
Eladó ház Dunabogdány 92 nm
Eladó ház Dunabogdány 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7816400
Frissítve: 6 hónapja

Dunabogdány eladó családi ház 4 szobás: 49,8 millió Ft

49,8 millió Ft
541 304 Ft/m²
92 m²
Alapterület
716 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 532 Ft
Második évtől
197 244 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Dunabogdány és Visegrád határán, a Szentgyörgypusztai Müvésztelepen, pont a Kisoroszi révnél, a buszmegálló közelében fekvö ingatlan. Vételár: 130'000 Euro A húszas évek táján «Art nouveau / Szecesszió» stílusban épült architekt-villa egyszintes, de a termésköböl faragott massziv falai (melyek soha nem szorúlnak tatarozásra) olyan erösek, hogy nem csak a tetötér építhetö ki, de könnyen ráhúzható egy, vagy akár több emelet is. Építésze, aki Magyarország harmincas éveinek egyik leghíresebb építésze volt, a saját maga és családja részére tervezte és építtette. Az ingatlan elhelyezkedése ideállis, forgalmi "csomopont", de ennek ellenére már a kert maga is egy nyugalmi Oazis, semmi forgalmi zaj nem háborgatja. Mintha legalábbis elszigetelve lenne a külvilágtól. Tehermentes, az utólsó 25 évben csak nyaralásra volt használva, így belsö állapota teljes felújitásra és modernizálásra szorúl. Beosztása négy szoba, garderobe, fürdöszoba, konyha, és egy száraz pince/borospince. A negyedik szoba ami egyben verandának is nevezhetö (mivel hàrom fala körbe van ablakozva), egy idillikus teraszra és a 716 m2-es kertre nyilik. A falak belsö magassága 3 méter. Fütése cserépkályha által van ellátva - a gázvezeték a kerten keresztül, a ház bejárati ajtajáig van vezetve. Ugy állandó laknak, mint nyaralási célnak kiváló. Központi fekvésü, mesés környezettöl körülvéve : - Egyrészröl a Duna partján fekszik, pár méterre a Kisoroszi szigeti rév kikötöjétöl, de a hàzig még soha nem jött fel a Duna vize, még a legnagyobb árviz alkalmával sem (nem úgy mint ez sorban, szinte az összes töle jobbra, Dunabogdány felé fekvö nyaralók/házak esetében szokásosan, szinte évente az eset). - Másrészröl felülröl, a föútvonal másik oldalán elterülö Visegrádi erdö lombos fái nyújtanak lélegzetelállító képet. A Visegrádi enyhe lejtésü Nagyvillám sípálya, ami az ország legszebb fekvésü síterepe alig 1000 méter légtávolságban található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Fellegvárra és a Dunára. A kertkapú az autóbusz Budapest / Esztergomi járatú megállóitól csak pár lépésre van. Ezt, a Dunabogdány és Visegrád határán fekvö negyedet « Müvésztelepnek » hívják, mert már úgy a múltban mint ma is itt találhatók magyarország híres müvészeinek a nyaralói. A közelben áll a Gobbi Hilda, Melis György, Áprily Lajos, Jékely Zoltán, Fonay Márta … villái, és az ország számtalan mai kiemelkedö személyiségeinek nyaralói -úgy a müvészvilágból mint a gazdasági életböl vagy a politikából. A kitünö fekvésének és az egyedülálló architekturájának köszönhetöen többféle üzleti befektetésekre ad lehetöségeket : - Jövedelmezö kiadási lehetöség turisták számára. Nyaranta úgy Visegrád mint Dunabogdány és Kisoroszi nyüzsög a turistáktól. Tavasszal megindúl a « Dunai Sétahajózás » a ház elött ami késö öszig tart. - Az emelet kiépítése által úgy szállodára mint Penzióra is kiváló üzletet nyújthat. Bármily kérdés esetén akár e-Mailon akár telefonon - úgy WhatsApp-on, mint Viber-en keresztül ingyenesen elérhetö vagyok.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
gardrób
terasz
pince
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Arden Ágnes
+49 1575 88
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Arden Ágnes
+49 1575 88

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY