Eladó ház Debrecen, Homokkert 156 nm
Eladó ház Debrecen, Homokkert 156 nm
Eladó ház Debrecen, Homokkert 156 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7542578
Referenciaszám: H458991
Feltöltve: 17 napja

Debrecen eladó családi ház 3 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
628 205 Ft/m²
156 m²
Alapterület
1067 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 284 421 Ft
Második évtől
388 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Homokkertben 1991-ben épült, akár vállalkozásra is alkalmas kifogástalan állapotú, nettó 156 nm-es családi ház plusz 28 nm-es garázzsal, valamint 82 nm-es szuterén résszel. - szerkezetileg, és műszakilag kifogástalan állapotú - élhető nagy terek, földszinten nagy nappali, valamint konyha étkező, fürdőszoba-WC - emeleten kettő nagy szoba, valamint nagy fürdőszoba-WC - egyedileg készíttetett nyílászárok hossztoldott, és réteg ragasztott vörös fenyőből, hőszigetelt üvegezéssel - amerikai gázkazán, kerámia fűtőtérrel - mindhárom szinten padlófűtés (a szuterén részen temperáló) - lakószintenken klíma - a teljes földszinti rész, valamint a teljes szuterén járólappal burkolt, az emeleti szinten a kettő szoba laminált parkettás - a szuterén rész elrendezése, és nagy terei miatt akár vállalkozás céljára is használható, (eddig is ezt a célt szolgálta) igény esetén alakítható, - az ingatlanba 3x32 amperes ipari áram van bevezetve - a minőségi alapanyagok, építőanyagok, valamint a minőségi precíz munkának köszönhetően az ingatlan állapota mind esztétikailag, mind műszakilag szinte kifogástalannak mondható - az ingatlan akár egy tisztasági festés után azonnal költözhető Az ingatlan csendes, szép utcában, kertvárosi környezetben helyezkedik el, melyből mégis pillanatok alatt a belváros szívébe érhetünk. A tulajdonos/építtető jó szívvel ajánlja mindazoknak, akik egy kellemes, tágas, szép otthonban szeretnék családtagjaikkal napjaikat eltölteni. Elérhetőségünkön szívesen állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ferenc Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ferenc Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY