Eladó ház Debrecen, Homokkert 180 nm
Eladó ház Debrecen, Homokkert 180 nm
Eladó ház Debrecen, Homokkert 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7421221
Frissítve: 2 hónapja

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 92,5 millió Ft

92,5 millió Ft
513 889 Ft/m²
180 m²
Alapterület
583 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 459 Ft
Második évtől
366 367 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben, Homokkert frekventált csendes utcájában eladó egy netto 180 nm-es, két szintes, 5 szobás, duplakomfortos családi ház, garázzsal, melléképületekkel, 583 nm-es telken! Az ingatlan jellemzői: - Beton alapon téglából épült folyamatosan karbantartott családi ház. - 2010-ben tetőfelújítás történt, a födém plusz gerendával lett megerősítve, 10 cm-es üveggyapot szigetelést kapott, és Bramac betoncseréppel lett befedve. - Minden helyiségben műanyag nyílászárók vannak redőnnyel ellátva. - 2019 ben a ház homlokzata 10cm vastag grafitos nikecell szigetelést kapott, ami 25-kal jobb hőszigetelést biztosít a hagyományos fehér nikecell szigeteléssel szemben. - Tavaly a teljes elektromos hálózat ki lett cserélve rézvezetékre. - Az alsó szint helyiségei: előszoba, pincelejáró, hálószoba, nappali, konyha+étkező, zuhanykabinos fürdőszoba, WC külön. - Az emelet helyiségei: 3 szoba plusz egy két hónapja felújított sarokkádas fürdőszoba WC-vel. - Az alsó szint alatt egy az elektromos kapuval ellátott 24nm-es garázs van, ahonnan a nagyméretű pincén keresztül közvetlenül feljuthatunk a házba. - A fűtésről kondenzációs turbó kazán gondoskodik radiátorokon keresztül, ami wifi-s hordozható termosztáttal szabályozható. - A szobák padlózata rakott parketta, míg a többi helyiség járólappal burkolt. - Az ingatlan területén biztonsági kamerák (4db.) kerültek kihelyezésre. - A kertben kényelmes, nagyméretű fedett főzőhely került kialakításra, amely kiválóan alkalmas akár 12 fős baráti, családi összejövetelek alkalmából rendezett partykra is. - A telken találhatunk még egy nagyobb, 30nm-es garázst, illetve két kisebb melléképületet is, melyek tökéletesen megfelelnek szerszámok, kerti bútorok, játékok tárolására, ezenkívül fúrt kút is rendelkezésre áll. - Gyermekek számára egy kis paradicsom a hátsó kert, ahol kerti medence, csúszda, hinták is a szórakozásukat szolgálják. - Tiszta, rendezett, kulturált utcakép, kedves szomszédok. - Az ingatlan per-, teher- és igénymentes! A családi ház remek adottságai miatt tökéletes választás nagyobb családok számára! A belváros közelsége a csendes, családias, kertvárosi hangulata, megfelelő méretű telke kiválóan alkalmas gyerekek kényelmes, biztonságos, élménydús felneveléséhez. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
étkező
erkély
terasz
pince
melléképület
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
riasztó
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holecz Krisztián Holecz Krisztián Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holecz Krisztián Holecz Krisztián Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY