Eladó ház Cserhátsurány 100 nm
Eladó ház Cserhátsurány 100 nm
Eladó ház Cserhátsurány 100 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7870600
Referenciaszám: 205703783
Frissítve: 2 napja

Cserhátsurány eladó családi ház 4 szobás: 8,4 millió Ft

8,4 millió Ft
84 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
910 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 379 Ft
Második évtől
33 270 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ezt az ingatlant családoknak ajánlom, mert négy tágas szoba található benne. A zajtól elvonulni vágyóknak is megfelelő lehet hétvégi háznak, vagy nyugdíjba vonulóknak állandó lakhatásra.   Cserhátsurányban nyugodt környezetben került eladó sorba ez a ház. Az ingatlan hasznos alapterülete 100 m², falazata vályog kő alapon, nyílászárói és a födém fa szerkezetűek. Jelenleg a fűtése kályhákkal megoldott, gáz az utcáról bevezethető. Fürdőszoba nincs az ingatlanban, ezt az ára is hűen tükrözi, viszont könnyen kialakítható a spejz helyén, a padlásfeljárót pedig spejzként is lehet használni.   A folyosóról nyílik a pincelejáró, a pince 18 m²-es, amely az első szoba alatt található. Ez a helyiség tökéletes zöldség és gyümölcs tárolására, ugyanis télen a fagytól védett, nyáron tartja a hűvöst.   Parkolásra a ház mögött egy garázs biztosít lehetőséget. Az ingatlannak van egy szép előkertje, amelyet virágok és tuják díszítenek. A hátsó kert alkalmas zöldség- és gyümölcstermesztésre, amelyhez gyűrűskút segítségével lehet biztosítani a vízszükségletet.   Ez a gyönyörű falu a Cserhát dombjai között található, amelyről a neve is árulkodik. A települést átszeli az Országos Kéktúra útvonala, ami a háztól 100 m-re található. Pár perc sétával elérhető a posta, óvoda, általános iskola, játszótér, bolt és vendéglátó egység, a buszmegálló, pedig 1 perc gyalog. A falu külterülete a vadászok közkedvelt helye, valamint horgászatra is van lehetőség. A község Balassagyarmattól 17 km-re, Budapesttől 90 km-re található.   Az ingatlan remek ár-érték arányú lehetőséget rejt magában. Ha lát benne a fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlanvásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
garázs
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréczi Péter Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gréczi Péter Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 439 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY