Eladó ház Budapest XVII. kerület 361 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 361 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 361 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8017855
Referenciaszám: 22217
Frissítve: 1 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 159,99 millió Ft

159,99 millió Ft
443 185 Ft/m²
361 m²
Alapterület
361 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 332 Ft
Második évtől
633 677 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne kertes házban lakni, távol a belváros zajától ? Ahol kényelmesen elfogyaszthatja reggeli kávéját a saját teraszán? Szeretne olyan környezetben élni, ahol barátságosak a szomszédok, és csicseregnek a madarak? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA! A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál Budapest XVII. kerületének legcsodálatosabb részén, a Madárdombon egy négy szintes családi házat. 1996-ban építették, a kor legjobb minőségű alapanyagaiból! A 361 nm-es telken fekvő otthonban az apró részletekig gondoltak a praktikára és kényelemre. Az ingatlan egy 3 lakásos sorház szélső kertesháza. A lakótér bőséges. Több mint 270 nm várja új tulajdonosát. A szuterén szinten 80 nm-en helyezkedik el a garázs, műhely, mosókonyha és gépház - egyszóval minden, amire csak szüksége lehet! Az alsó szinten amerikai konyhás nappali található szeparálható konyharésszel, melyet egyedi tervezésű és kialakítású konyhabútor tesz még otthonosabbá. A nappaliból megközelíthető terasz, a zuhanyzós fürdőszoba és kamra minden igényt kielégítő komfortot nyújt. Az előszobában hatalmas beépített szekrénnyel pedig segít a ruhák és cipők tárolásában. A második szinten 3 hálószoba, egy gardrób szoba bújik meg, továbbá kádas fürdőszoba és wc - minden, ami egy nagy család számára fontos lehet. A tetőtérben pedig egy tágas egy légterű szoba található, amely tökéletesen alkalmas irodának, moziszobának vagy akár játszóháznak is. A ház mögött elterülő kert maga a paradicsom ! A fű, növények, játszótér teszik örömforrássá a minden napokat! Sütögetni, medencét állítani, napozni - csak rajtad múlik, hogyan élvezed ezt a kis oázist! Kényelmét emeli, hogy a meleg vizet napkollektorok biztosíthatják, takarékosan és környezetkímélően. Családja biztonságáról Paradox riasztórendszer gondoskodik távfelügyelettel. A ház jó levegőjéről sófalak gondoskodnak, melyek Parajdi sóval vannak feltöltve. A konyhabútor teljes gépesítéssel a vételár részét képezi. A csöndes és barátságos környezetben található ház zsákutcában helyezkedik el. A közelben szinte minden megtalálható. Iskola, óvoda, gyógyszertár, ABC, bölcsőde, házi orvosi rendelő. A kerület központja a Rákoskeresztúri elágazás pár perc autótávolságra van. Itt található számos üzlet, bankok, piac, kormányhivatal és innen indulnak a buszok. Az ingatlant ajánlom összeköltöző családoknak, babát váró friss házasoknak, gyerekes családoknak. Továbbá olyan vásárlóknak, akik saját vállalkozásukat otthonukban szeretnék megvalósítani, illetve home office-ban dolgoznak. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, lépjen velünk kapcsolatba MA!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
amerikai konyha
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szinaberg Éva The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 547 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szinaberg Éva The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 547 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY