Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget, Jászladány utca 300 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget, Jászladány utca 300 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget, Jászladány utca 300 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7410466
Frissítve: 1 éve

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 150 millió Ft

150 millió Ft
500 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
600 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 338 Ft
Második évtől
594 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Rákosliget emblematikus háza, a "Törpe Villa"!  A Gellért heggyel azonos magasságban, a hegy tetején, körpanorámás, 3 szintes, szintenként 100nm-es épület 600 nm-es telken, per- és tehermentesen, magánszemélytől, családi okokból eladó. A térkővel borított udvarra gyalogkapun vagy extra széles úszókapun keresztül juthatunk,  itt régebben 4 autó parkolt, a ház előtt pedig további 4 parkolhat. A ház mindkét bejárata a kíváncsi szemektől rejtve, az utcáról nem láthatóan hátul nyílik. A főbejárat felett nagy területű szaletli védi a hazaérkezőt és vendégeit az esőtől, széltől. A főbejáraton belépve a három szintet kiszolgáló lépcsőházba jutunk, így igény szerint könnyen 3 lakásos társasházzá is alakítható az épület. Innen balra nyílik a földszinti, fél-szuterén elhelyezkedésű amerikai konyhás nappali ajtaja, a konyhából pedig a hátsó helyiségekbe haladhatunk tovább: mosókonyha, szauna, fürdőszoba, kazánház. A lépcsőházban felfelé haladva a középső szint boltíves bejáratán nincs ajtó, szabadon léphetünk a padlólapozott nappaliba ahonnan a 3 laminált padlós hálószoba, a gardrób, fürdő és külön wc nyílik. A harmadik, tetőtéri szint szeparált, hatalmas, kétszárnyú üveges műanyag ajtón keresztül közelíthető meg. A teljes tér padlólappal borított, falsík és tetőtéri ablakain keresztül körpanorámát élvezhetünk. A medence és gépészete részlegesen működőképes, felújítása már az új tulajdonosra marad ugyanígy a szaletli tető és néhány belső helyiség is igényelhet felújítást de az ár ezt tükrözi is. A kertet óriás tuják védik a széltől és a belátást kőkerítés akadályozza meg. A terasz alatti 10 nm-es fedett részen rossz időben is nyugodtan lehet borozgatni. A gáz cirkó fűtés még nem kondenzációs kazános de a trendek szerint lassan amúgy is érdemes áttérni más fűtési rendszerre. A hűtést szükség esetén 4 légkondicionáló végzi. A mosókonyhában meleg vizes mosógép csatlakozó is van. A meleg víz ellátást 520 literes napkollektor rendszer támogatja így ősztől-tavaszig nem kell vízmelegítésre költeni sőt a medence is felfűthető de télen is jelentősen előmelegített vízzel dolgozhat a gáz átfolyó vízmelegítő. 3x20A ipari áram a villanyfűtésre áttérést is lehetővé teszi, az ipari áram a földszinten és a felső szinten is kiépített. 3 földszinti ablak kivételével minden ablak már hő- és hangszigetelő szúnyoghálós műanyag ablak és az ajtók nagy része is. Közvetlen közelében nincs semmilyen közösségi létesítmény így teljes a csend, az utcában nincs átmenő forgalom. Az utca végén (200m) park és játszótár, a másik végén közért, ugyancsak sétáló távolságban CBA, SPAR, barkácsbolt, étterem, cukrászda, konditerem, teniszpálya, templom és imaházak, orvosi rendelő, gyógyszertárak, fodrászat és kozmetika, virágüzlet... gyakorlatilag minden ami kell a hétköznapokban. Ideális választás befektetőknek, nagycsaládosoknak, kisgyermekeseknek vagy vállalkozóknak egyaránt. Ügynökök kérem ne zaklassanak!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
duplakomfortos
luxus
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
gardrób
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
beépített konyhabútor
vízórás
riasztó
klíma
biztonsági ajtórács
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
István István
+36 20 539 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
István István
+36 20 539 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY