Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 158 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 158 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 158 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7617613
Referenciaszám: U0044093
Feltöltve: 19 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
1 012 658 Ft/m²
158 m²
Alapterület
610 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 361 Ft
Második évtől
633 716 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A XVI. és XVII. kerület találkozásánál, 38 hektáros területen, zöld zónában, a Naplás-tó és Természeti Park mellett található Öko-parkban épülő családi ház infrastruktúrája figyelemre méltó. A park gyorsan fejlődik, terveznek ide: - elektromos autók számára töltőállomást - óvoda nyitást az új negyed területén - orvosi rendelő, üzletek és étterem nyitást és egyéb olyan szolgáltatásokat amelyek megfelelnek az ide költözők igényeinek.   A lakópark területén található egy tó, ami központi helyet foglal el. Körülötte sétáló utakat, rekreációs területeket terveznek. Sétatávolságra vannak sportolásra és kikapcsolódásra alkalmas területek is, padokkal, napozóágyakkal, kávézóval - a Naplás-tó és a Szilas-patak ideális hely a horgászathoz, túrázásra és a kerékpározás szerelmeseinek. A Naplás-tavi kilátóról  megcsodálható a környék.   Az itt épülő háznak nagyon jó tájolása van, hiszen minden oldalról kap fényt, plusz a nagy ablakainak köszönhetően világos terekkel rendelkezik. Nagyszerű belső tèrelisztàs teszi kényelmessé és otthonossá az épületet majdani lakói szàmàra. A ház a modern stílus, és a funkcionalitás csodálatos kombinációja. A földszinten egy tágas nappali, egy konyha-étkező található, ezekben a közös terekben össze tud gyűlni a család, vagy a barátok, ha együtt szeretnének lenni. Innen könnyedén megközelíthető a nagymèretű terasz, valamint ezen a szinten található még hálószoba, egy fürdőszoba és a garázs is. Az első emeleten 3 hálószoba van, itt inkább az intim tér az ami jellemző, épp ezért mindegyik szoba külön bejárattal rendelkezik. Továbbá a gardrób is ezen a szinten található, plusz 2 fürdőszoba teszi még kényelmesebbé az ideköltözők életét.. Az építési munkát végző cég kiváló referenciával rendelkezik. A kivitelező cég profi csapattal dolgozik. Rövid műszaki leírás: - Porotherm 30-as tégla, 15 cm homlokzati szigetelés - Fűtés: hőszivattyús padlófűtés  - Hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés  - monolit betonfödém - a szobák külön bejáratúak - bejárat a garázsba a házból  Átadás: 2023 negyedik negyed Egy új, modern és hangulatos ház várja Önt!  Örömmel válaszolok minden kérdésére. Kérem, vegye fel velem a kapcsolatot amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Terasz:
46,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolekcionova Nagyezsda Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolekcionova Nagyezsda Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY