Eladó ház Bátonyterenye 210 nm
Eladó ház Bátonyterenye 210 nm
Eladó ház Bátonyterenye 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8092566
Referenciaszám: 702600399
Frissítve: 1 napja

Bátonyterenye eladó családi ház 4+1 fél szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
376 190 Ft/m²
210 m²
Alapterület
464 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Bátonyterenye Kisterenye település részén 2 szintes családi házat.   Az ingatlan mellék utcaban helyezkedik el. 210 m2es, alsó szinten nappali, konyha,kamra, étkező, wc, folyosó, erkély, a felső szinten 4 és fél szoba, fürdőszoba, folyosó, erkély található. A tetőtér beépítésével még plusz 2 szoba kialakítható.   Az ingatlan teljes belső felújításon esett át, új burkolatok, új fürdőszoba és konyha, új nyílászárók, a konyha teljes berendezése a házban marad.   Az ingatlanba az összes közmű be van vezetve,  a melegvíz ellátást intelligens villanybojler biztosítja, a fűtésről gáz és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik, valamint a házban 5 db hűtő-fűtő klíma került beszerelésre.   A házban kamera rendszer van telepítve, a csengő is kamerával ellátott. A kapu elektromos.   Tetőszerkezete beton födém bitumines lemez borítással.   Az ingatlan 464 m2es telken helyezkedik el, melyen egy garázs is helyet kapott. Az udvaron egy gyermekek számára épített csúszda is megtalálható.   Az ingatlantól a boltok, orvosi rendelő, óvoda, iskola pár perc alatt elérhetőek.   Ajánlom ezt az ingatlant nagycsaládosoknek, de befektetők figyelmébe is, kivállóan alkalmas például munkásszálló kialakítására is.   Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ingatlan megtekintés céljából időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyiné Anett Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 30 532 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyiné Anett Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 30 532 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY