Eladó ház Rétság, Jászteleki út 107 nm
Eladó ház Rétság, Jászteleki út 107 nm
Eladó ház Rétság, Jászteleki út 107 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7660010
Frissítve: 1 éve

Rétság eladó ikerház 4 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
738 318 Ft/m²
107 m²
Alapterület
532 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rétság közkedvelt részén, az egyik legjobb utcában új építésű ikerházfél mind a 2 fele eladó 2023-as átadással, megbízható kivitelezőtől. Az ikerház csak az autóbeállónál ér össze, a falak nem érintkeznek a másik házzal. Építésénél a precíz tervezést, a minőségi kivitelezést és a prémium anyagok használatát helyezték előtérbe. Az ikerházfél a telek hátsó részén található, hasznos alapterülete 106.95 négyzetméter, kiváló kialakításának köszönhetően kényelmes életteret biztosít egy nagyobb család számára is. Elrendezését tekintve az alsó szinten található egy tágas amerikai konyhás nappali, egy szoba, fürdőszoba, egy gépészeti helyiség és egy jól kihasználható előtér, 57.2 négyzetméteres területen. Az emeleten három darab szoba, egy kényelmes közlekedő, egy igényes fürdőszoba és egy fedett loggia került kialakításra, 49.7 négyzetméteres területen. A fehérre festett falak és a színben harmonizáló burkolatok biztosítják a szabad berendezhetőséget. Az ingatlan Porotherm 30K téglából épült, 15 cm polisztirol hőszigeteléssel ellátva, betoncseréppel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal. Fűtéséről és melegvíz-ellátásáról hőszivattyú gondoskodik, padlófűtéssel és használati melegvíz tárolóval. H tarifás villanyóra előkészítés a vételárban. A falakat 2x glettelik és 2x diszperzites fehér festékkel látják el. Az elektromos áram 1x32 amper. Helyiségenként egy lámpa hely kiállás biztosítva, a riasztórendszer kiépítve. Az internet és a TV kialakítására megbeszélés szerint van lehetőség. A házhoz tartozik egy 532 négyzetméteres komfortos saját kert, egy 19.5 négyzetméteres fedett autóbeálló. Viacoloros terasz, járda és garázsbejáró került kialakításra. Az utcafronti kerítés előre gyártott panel elemekből készült. Az ingatlan belső kialakítása a maximális elégedettségért, a vevő igényeinek alapján készül el, és a vételár részét képezi. Választható: Beltéri ajtók dekorfóliás teli kivitelben 65.000.-Ft/db Hidegburkolat, járólap 6.000.-Ft/m2-ig Laminált parketta 6.000.-Ft/m2-ig (szegőléccel, alátéttel) Fürdőszoba 210-cm-ig (bordűrt nem tartalmaz) 6.000.-Ft/m2-ig Fürdőkád 50.000. Ft-ig Mosdó 16.000. Ft-ig Csaptelepek 18.000.Ft/db GROHE beépített WC tartály+Alföldi WC csészével a vételár tartalmazza 1 db mosógép kiállást tartalmaz a vételár Vételár: 79.000.000 Ft. Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-s számú (nemzetközi: E77) főútvonal.
Rétságon, mint járási központban megtalálható minden, amire a hétköznapokban szükség lehet: polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ, vegyesboltok, töltőállomások. Mivel a 2-es számú nemzetközi főútvonal áthalad a városon, így közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik. Budapest autóval 45 perc alatt elérhető, de óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba. Rétságon a fejlődő és bővülő ipari park folyamatos munkalehetőséget kínál az itt élők számára, de a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km-re, Balassagyarmat 25 km-re) való ingázás sem ütközik akadályba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
terasz
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY