Eladó ház Balinka 75 nm
Eladó ház Balinka 75 nm
Eladó ház Balinka 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8088679
Referenciaszám: H483805
Frissítve: 3 napja

Balinka eladó családi ház 3 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
345 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1863 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 168 Ft
Második évtől
102 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Bakony csodálatos környezetében, a Gaja-völgyi Tájcentrum szomszédságában, Balinkán kínálom megvételre ezt a 75 m2-es, tégla építésű, 2 és fél szobás családi házat, mely kitűnő választás a vidéki életre vágyóknak hétvégi háznak, nyaralónak, illetve állandó lakhatásra. A zártkerti részen található lakóházként nyilvántartott ingatlan 10 m hosszú pincével is rendelkezik, művelési ág alól már kivonva, ezért nem kell kifüggeszteni. Víz és villany bevezetve a házba, a gáz telken belül. A fűtést vegyes tüzelésű kazán + a nappaliban egy hangulatos, vízteres kandalló biztosítja, lapradiátoros hőleadással, a melegvízről pedig villanybojler gondoskodik. Az ingatlan 1975-ben épült, 50 cm széles kisméretű téglafallal, stukatúr födémmel, cserép borítással. Az ablakok cseréje, kivéve a félszobában, már megtörtént, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a padlást pedig 20 cm-es kőzetgyapottal szigetelték. Az 1863 m2-es, domboldalon húzódó, szépen karbantartott telekről a kilátás igazán szemet gyönyörködtető, a környék pedig madárcsicsergéstől hangos! Igény szerint bútorozottan, háztartási - és kerti gépekkel együtt is eladó, ez külön megállapodás tárgyát képezi. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását! "Meglátni és megszeretni" Az Otthon Centrum az ország egyik bank semleges hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY