Eladó ház Balinka 90 nm
Eladó ház Balinka 90 nm
Eladó ház Balinka 90 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7404232
Frissítve: 1 éve

Balinka eladó családi ház 3 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
311 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól Eladó családi ház! Fejér Vármegyei Balinka-Mecséren.   Előszoba három szoba ,konyha külön fürdőszoba és a WC. Összesen 90nm.Nem kádárkocka nem ikerház! Bányászok építették időtállóra. Az ingatlan rendezett csendes nyugodt környezetben fekszik. Gondozott sövénnyel gyümölcsfákkal és virágokkal beültetett panorámás Bakonyra néző telken. Vörös téglából épült a tető pala! Amelyet egyedi masszív acélszerkezettel stabilizáltak hogy bármilyen időjárási eseménynek ellenálljon! Ránézésre közepes állapotú , viszont belsőleg illetve épületgépészetileg minden működőképes és jó állapotú! Ebben a víz ,csatorna ,elektromosság konnektorok kapcsolók bojlerek és a gázkazán is beleértendők. Nemrégiben nyílászáró cserén esett át modern redőnyös bukó nyíló szúnyoghálóval fölszerelt ablakok illetve masszív biztonsági ajtóra lettek a régebbiek kicserélve. Teljes közművel rendelkezik amelyek kifogástalanul működnek! A melléképületek igény szerint felújítandóak. A fűtés gázkazánról a főzés gáztűzhelyről működik. Meleg vizet gáz illetve egy kisebb elektromos bojler szolgáltatja. Kisegítő fűtésnek egy öntvénykandalló is be állításra került igy lehet a földgáz fogyasztáson jelentősen spórolni. Az épület nyílászáró cserén esett át így energia fogyasztása nem magas! A tavalyi éves fogyasztása 1504m3 ez jelen állás szerint bőven a rezsivédett sávban van! A parkolás két átlagos méretű személyautó részére könnyű szerkezetes garázsban megoldott. Illetve van egy harmadik szerelőaknás garázs is amely felújítás után alkalmas egy terepjáró részére is vagy használható műhelynek szerelésre barkácsolásra! A helyi illetve helyközi autóbusz megálló 900 méternyire van. A település közbiztonsága jónak mondható! Mecsér településen a 8216 számú Mór-Zirc útvonal halad át. Mór városa 10 perc autóval Aldi ,Lidli iskolák gyárak vásárlás tanulás munkalehetőségek mind adottak! A településen helyközi autóbusz járatok is áthaladnak illetve megállnak. Igy a településről akár átszállás nélkül elérhető Székesfehérvár illetve a főváros Budapest is! Ár: 28.0 millió forint!  A ház személyes megtekintése után komoly vételi szándék esetén árkorrekció lehetséges! Érdeklődni telefonon illetve e mailen. Tel: 0630/5810023 Mail: Bambusz1999@gmail.com Ingatlanközvetítők segítségét köszönjük nem kérjük!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
pince
melléképület
internet
telefon
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 581 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 581 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY