Eladó ház Apaj 70 nm
Eladó ház Apaj 70 nm
Eladó ház Apaj 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7929647
Referenciaszám: H477243
Frissítve: 18 napja

Apaj eladó családi ház 3 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
484 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1426 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FALUSI CSOK!!! Eladó sorba került, Pest megye egyik legszebb részén Apajon, egy 70nm-es 3 szobás, takaros és szép ház. Az ingatlan egy 1426-nm-es telken helyezkedik el. A  kertben van fúrt kút, de vezetékes víz is megtalálható. Az ingatlan közel 40 percre található Budapesttől, könnyen megközelíthető busszal illetve hamarosan megint fog közlekedni vonat, mivel Apajnak saját vasút állomása lesz.  A ház egy csendes szép utcában található, kifejezetten jó környék. Az ingatlan alkalmas bővítésre, a jelenlegi építési szabályzat szerint nyugodtan bővíthető. A telken van egy egyéb épület garázsként, műhelyként vagy egy másik lakrészként is tud működni, de még nyári konyhaként is tud funkcionálni. A házon 5 cm-es szigetelés a gáz pedig telken belül van. Az ingatlant nagyon szívesen ajánlom azok számára akik szeretik a csendet de még is fontos, hogy minden elérhető legyen, itt szeretném megjegyezni Budapest közel 40 perc, Kiskunlacháza 6 perc, Ráckeve 10 perc, vagy Dunaharaszti 25 percre található.   Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon nyugodtan és természetesen hitel ügyintézésben is rendelkezésére állunk, az ingatlan teljesen alkalmas Falusi CSOK-ra is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székiné Scher Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székiné Scher Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY