Eladó ház Acsa 58 nm
Eladó ház Acsa 58 nm
Eladó ház Acsa 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7993753
Feltöltve: 2 hónapja

Acsa eladó családi ház 1+1 fél szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
636 207 Ft/m²
58 m²
Alapterület
5690 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 093 Ft
Második évtől
146 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Acsa egyik csendes utcájában egy 5690m2-es telken egy 58m2-es vegyes falazatú ház. A buszmegálló és a bolt 400m-re, a vasútállomás 950m-re helyezkedik el. Az ingatlanban található egy előszoba, konyha, nappali, hálószoba és egy fürdőszoba, amelyből nyílik egy kazánház/mosókonyha(utóbbiból nyílik a padláshoz egy csapóajtó). Az ingatlanon az elmúlt 2 évben teljes belső korszerűsítés történt, a nyílászárók műanyagra cserélve, gáz, villanyvezeték, víz és szennyvízcsatorna lett cserélve. A belső gázrendszeren teljesen új tervezés történt, kombinációs gázkazán látja el a meleg víz ellátást és a fűtést radiátoron keresztül, amire akár a későbbiekben fatüzeléses kazán köthető. Az ingatlanhoz mérten a kazán teljesítménye több, mint amennyi elegendő volna, ez a későbbi esetleges bővítés miatt készült így. A villanyóra az új szabványnak megfelelően lett cserélve, itt 2 órás doboz lett kialakítva, amelybe akár éjszakai vagy ‘H tarifa’ beköthető. Az épületben kialakításra került egy külön foglalat elosztó szekrénnyel, amely a klímának készült, de ennek felszerelése még nem történt meg. A belső térben a mennyezet az előszobát leszámítva teljesen új gipszkarton szerkezetet kapott, a hálószoba, nappali új laminált parkettát, míg az előszoba, konyha, fürdőszoba teljes hidegburkolat felújításon esett át. A telken található 8db frissen ültetett facsemete, ezen kívül 3 meggy, 1 birsalma és egy diófa. A lakóudvartól leválasztott rész teljesen alkalmas lehet akár mezőgazdasági művelésre. Az udvaron 2-3 helyes kocsibeálló lett kialakítva, a lakórész mellett található egy tároló, 6m2 félpince, plusz ólok. A telek szabályos négyszög alakú 3%-os emelkedéssel, teljes összközművel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
csendes
panoráma
étkező
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Galszter Dániel
+36 70 654 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Galszter Dániel
+36 70 654 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY