Eladó ház Alsószölnök 110 nm
Eladó ház Alsószölnök 110 nm
Eladó ház Alsószölnök 110 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7902853
Referenciaszám: D1220513
Feltöltve: 5 hónapja

Alsószölnök eladó családi ház 5 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
262 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
514 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 875 Ft
Második évtől
114 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek! A Vendvidéken, Vas megye Szlovéniához közeli településén Alsószölnökön kínálom eladásra ezt a részben felújított családi házat. Jellemzők: -régi építésű tégla épület, felújítása elkezdve(2020-tól) -380 volt áram bekötve, villanyhálózat újrahúzva rézvezetékekkel -padlófűtés kiépítve, nagy része járólappal burkolt -dupla fürdőszoba, csövezések-lefolyók bekötve, burkolás elkezdve -5 szoba, az egyik szoba amerikai-konyhás kialakítású hatalmas térrel -két bejárati lehetőség adott, így két generációsnak is használható -nyílászárók fából, melyek csiszolásra, alapozásra és festésre várnak, tökéletes állapotban -alápincézett, szépen kialakítva Az ingatlan közel található Ausztriához és Szlovéniához egyaránt, így a leendő tulajdonos ezeknek az országoknak a munkalehetőségeit is könnyedén kihasználhatja. A hirdetés nem teljeskörű. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1925
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domus1 Ingatlan Domus1 Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domus1 Ingatlan Domus1 Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY