Eladó ház Tokorcs 70 nm
Eladó ház Tokorcs 70 nm
Eladó ház Tokorcs 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7976069
Frissítve: 1 hónapja

Tokorcs eladó családi ház 2 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
428 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2256 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magánszemélyként eladásra kínálok Tokorcson (Falusi CSOK 2024 igénybe vehető), csendes, nyugodt, kertvárosi környezetben, egy saját tulajdonú, tehermentes, magasföldszintes, összközműves, részben felújított mellékutcai kis családi házat (akár bútorozottan, akár bútorozatlanul), a hozzá tartozó pincével, garázzsal, szerszámtároló faházzal, gyümölcsössel, telekkel, valamint udvari fúrt kúttal együtt. Az ingatlan Kemenesalja közepén fekvő településen helyezkedik el, közel 3 gyógyfürdőhöz (Celldömölk, Mesteri, Sárvár), a Ság hegyhez, valamint Celldömölk városhoz, amelytől mindössze 4 km-re található. Közeli buszmegálló a főutcán van (2 perc séta), jó buszközlekedéssel akár Sárvár, akár Celldömölk irányába. A ház alapterülete 70 m², amely két szobával, két külön bejáratú előszobával, egy konyhával, egy fürdővel, egy spejz-el, valamint egy padlástérrel rendelkezik. A fűtésről két vezetékes gázkonvektor gondoskodik, a főzést vezetékes gáztűzhely látja el, míg a meleg vizet pedig egy modern villanybojler biztosítja. Alacsony rezsiigényű: a gáz, valamint a villany fogyasztás kényelmesen belefér az állami kedvezményes éves rezsikeretbe. A ház részben felújított: - szigetelt ajtók, ablakok kerültek beszerelésre - padlásfödém szigetelés megtörtént (60 cm) - a spejz, fürdőszoba felújításra került vízcsövekkel együtt - új, modern villanybojler került beszerelésre (Ariston) - a garázs és a ház egy része új tetőszerkezetet, és új fém lemezborítású tetőt kapott A házhoz tartozik még egy külső bejáratú 10 m²-es pince, egy tágas, 20 m² garázs, valamint egy régi 10 m²-es szerszámtároló faház is. A 2256 m²-es nagy telek úgy került kialakításra, hogy középen kerítéssel, és kapuval lett elválasztva, így az első, ház körüli gyümölcsöskert pihenésre, míg a hátsó rész akár gazdálkodásra is alkalmas. Érdeklődés, megtekintés csak előzetes telefonos egyeztetés után lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
étkező
kamra
pince
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
bútorozott
alacsony közös költség
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 919 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 919 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY