Eladó lakás Balatonfűzfő 75 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 75 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 75 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 6929356
Referenciaszám: 150067
Feltöltve: 8 napja

Balatonfűzfő eladó társasházi lakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
532 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
- sorházi lakás - központi elhelyezkedés - részben felújított (nyílászáró csere) - két fűtési rendszer (gáz cirkó,- és villanykazán) - kocsibeálló - légkondicionáló Az Openhouse Balatonfüred Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonfűzfő Gyártelepi részén egy sorházi lakást. Balatonfűzfő a Balaton észak-keleti csücskén, a fűzfői-öböl partján található város. Autóval a 72-es és 71-es főút felől közelíthető meg. Vasúton a Székesfehérvár-Tapolca vonalon érhető el kényelmesen. Az ingatlan a város frekventált helyén található. A sorház tetőtéri lakásába rendezett lépcsőházon keresztül juthatunk fel. A lakás kényelmes elosztású. Tágas közlekedőből nyílnak a lakóterek. Az utcafronti konyhát jelenlegi tulajdonosa egy szekrénybe beépítve használja, praktikus okokból, hiszen a helyiség jelenleg irodaként funkcionál. Két tágas szobája napfényes. A jelenlegi faparketta felcsiszolása után, új fényében teszi kellemessé újra a tereket. A fürdőszoba előtt egy kényelmes nagyságú gardrob rejti el a ruhákat. A fürdőben kád, mosdó, WC kapott helyet. A gépészet is itt található: egy cirkó,- és egy villanykazán, sőt egy villany boyler is rendelkezésre áll.  Kis ráfordítással otthonos lakás varázsolható az ingatlanból. A lakáshoz tartozik egy tároló helyiség. Parkolás az ingatlan előtt megoldott. Mi levesszük az Ön válláról a terhet. Irodánkban kollégám díjmentes, bankfüggetlen hitelfinanszírozási tanáccsal segíti Önt. A bankoknál a hitel felvételéig Ön mellett, az Ön érdekeit szem előtt tartva igyekszik a legmegfelelőbb konstrukciót kiválasztani. Az iroda szolgáltatásai továbbá: ügyvédi tanácsadás, szerződéskötés. Energetikai tanúsítvány, biztosítás, értékbecslés elkészítésében szakértő kollégák közreműködése.     

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY