Eladó lakás Balatonfűzfő 58 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 58 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 58 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7901234
Referenciaszám: 307643
Frissítve: 16 napja

Balatonfűzfő eladó téglalakás 2 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
663 793 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 737 Ft
Második évtől
152 488 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONFŰZFŐN 1. EMELETI TÉGLALAKÁS ELADÓ! ALAPADATOK: - A lakás Balatonfűzfő csendes környékén található, rendezett társasházban. - Alapterülete 58 nm, 2 nm-es erkéllyel rendelkezik. - Tájolása DÉLI. - 2017-ben történt a lakás felújítása - burkolatok és festés; a vízvezetékek, a bejárati ajtó és az ablakok cseréje megtörtént. - A pincében saját TÁROLÓ rész tartozik hozzá (6 nm). - Parkolás a társasháznál lehetséges, ingyenesen. - Közös költség: 8.900 Ft/hó MŰSZAKI ADATOK: - Az ingatlan egyedi fűtéssel rendelkezik, amit GÁZKAZÁN biztosít, - a déli fekvésű nappali KLIMATIZÁLT, - a melegvízellátás VILLANYBOJLERREL történik, - az ablakok MŰANYAG típusúak. A lakás 3 hónapon belül birtokba vehető! AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Falusi CSOK, Babaváró támogatás, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! További információkért forduljon hozzám bizalommal! :) Kérem, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: 307643 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY