2021.03.12. #eladóház #családiház

Elbűvölő kertes házak országszerte

Elbűvölő kertes házak országszerte

Beköszöntött a tavasz és ezzel együtt a kertben töltött órák száma is megnőtt. Ha van kertünk, a jelenlegi helyzetben kincsnek számít. A home office is jobban esik, ha egy-egy lopott órát a szabadban töltődhetünk. Ha pedig gyerekeink vannak, nem is kell említeni mennyire fontos, hogy levezessék az energiáikat, amire a kertben több lehetőség is adatik.Körbe néztünk országszerte, milyen eladó kertes családi házak vannak aktuálisan. Nézzük a legszebb hét házat!


Gárdony

Gárdony csendes részén eladó ez a 2015-ben épült családi, kertes ingatlan. A ház okosotthon, telefonról irányítható működtethető redőnyök, lámpák kaputelefon, kapucsengő, kamerarendszer, elektromos kapu, rejtett vezérlésű mosogatógép, főzőlap található. A kertben medence, árnyékolóval, kiülő és a gyermekeknek játszó rész is ki lett alakítva.

Gárdony csendes részén eladó ház

Budapest II. kerület, Széphalom

A II. kerület, Széphalom városrészben, angolszász stílusú, lenyűgöző családi villa eladó. Maga a ház lenyűgöző, a kertje pedig elbűvölő. Kis zegzugos kertrészek, ősfák és parkosított kertet fedezhetünk fel.

Budapest II. kerületi ház

Budapest X. kerület, Óhegy

Budapest X. kerületében nagypolgári, négy szintes luxusvilla eladó. Impozáns kert húzódik meg a ház mögött, itt aztán el lehet tölteni az időt. Hatalmas fák, igényes környezet és egy beépített fűthető medence található benne.

Óhegy családi ház

Mosómagyaróvár

A Mosoni-Duna partján Halászin található ez a mediterrán stílusú eladó családi ház. A hangulatos kertben minden a pihenést szolgálja. Az óriási, fedett teraszon jakuzzi, sósvizes medence található.

Mosónmagyaróvár családi ház

Szigetmonostor

Csodás házat kínálna Szigetmonostoron. A vintage stílusú házat körülvevő kertben szőlőlugasok, borospince és fúrt kút is található. A 3000 négyzetméteres telken van mit tevékenykedni és a kikapcsolódásra is számos lehetőség nyílik.

Szigetmonostor családi ház

Budapest III. kerület, Római-part

Budapesten a Rómaifürdőn kínálják ezt az impozáns ikerházat. Fűtött teraszok, télikert és igényesen kialakított parkosított kert tartozik a házhoz.

Budapest III. kerületi ingatlan


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Miért szeretjük télen nyáron a faházakat?
2023.11.04. #eladóház #építőanyag
Miért szeretjük télen nyáron a faházakat?
Egy hangulatos faház még akkor is jó érzéssel tölti fel a lelkünket, ha nem is a sajátunk és csak kívülről gyönyörködhetünk benne. Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen érzés lenne egy ilyen impozáns épület teraszán kávézni szombat reggel és hallgatni a madárcsicsergést? Így hát körbenéztünk az eladó ingatlanok között, hogy hol és mennyiért kapható egy romantikus fészek.
Megrakják a tüzet, mégis elaluszik – de csak a dalban, ezekben a kandallókban biztos nem!
2023.10.18. #eladóház #családiház
Megrakják a tüzet, mégis elaluszik – de csak a dalban, ezekben a kandallókban biztos nem!
Egyre hidegebbek a napok, jól esik lassan befűteni otthon és a melegből nézni a kinti, hangulatos, őszi időt vagy épp élvezni az otthonunkba varázsolt őszi dekorációt. Bár a radiátorunk is tökéletes szolgálatot tesz, mégiscsak sokkal idillibb, ha a kandallóban ég a tűz, miközben mi a kanapén ülve olvasgatunk. Összeszedtünk néhány házat, ami erre kiváló lehetőséget biztosít.
Pécsi panorámás vityilló, ennyiért? És mi ez a hatalmas vadászkastély? Baranyában járunk
2023.10.15. #ingatlanbefektetés #családiház
Pécsi panorámás vityilló, ennyiért? És mi ez a hatalmas vadászkastély? Baranyában járunk
Az otpotthon.hu ingatlankínálatában közel négyezer baranyai vármegyei ingatlan szerepel, közülük választottuk ki a két legkisebbet és a két legnagyobbat. Utóbbi nem is állandó lakhatásnak épült, inkább befektetésre alkalmas.
3 apróság, ami a többgenerációs családi házak vonzerejét növeli
2023.10.15. #családiház #energiahatékonyság
3 apróság, ami a többgenerációs családi házak vonzerejét növeli
Hogy egy családon belül több generáció is összeköltözzön, az sokaknál kizárt. Összeszedtük az előnyöket, hátha ez a szemlélet megváltozik.
Tökös programajánló októberre - már a hétvégén csodás program a Balatonon
2023.10.13. #családiház #újépítésű #energiahatékonyság
Tökös programajánló októberre - már a hétvégén csodás program a Balatonon
A sütőtökfaragás vicces és kreatív időtöltés kicsiknek és nagyoknak, és évről-évre egyre népszerűbb halloween előtt ijesztő arcot faragni a narancssárga termésnek. Programajánlónkban különböző rendezvényeket gyűjtöttünk össze, hogy a faragás mellett másra is figyelhess: jótékonykodnál, kipróbálnál tökös gasztro különlegességeket, esetleg a bátorságodat tennéd próbára?
Lakjunk jól a kétszintesben! Milyen előnyei és hátrányai vannak?
2023.10.12. #eladóház #családiház
Lakjunk jól a kétszintesben! Milyen előnyei és hátrányai vannak?
Sokaknak egy több emeletből álló ház jelenik meg a fejében, ha családi házról hallanak. Ugyanakkor előfordulhat egyszintes családi ház is, hiszen azoknak is megvannak az előnyei, ahogy a hátrányai is. De mire számíthat az, aki kétszintes ingatlanra teszi a voksot?
Tizenegynéhány milliós házak Debrecenben? - A csend és a rend kertjei
2023.10.12. #ingatlaneladás #családiház
Tizenegynéhány milliós házak Debrecenben? - A csend és a rend kertjei
A szocializmus egyik vívmánya a zártkertek világa, amikor az emberek saját művelésre kisebb földterületeket kaphattak a település határain kívül. Mára viszont sokan otthonként tekintenek ezekre az ingatlanokra. Most Debrecenben mutatunk néhány példát, amik igazolhatják, miért is népszerűek a zártkertes ingatlanok.
A Country a vidéki stílus - alternatíva a rohanásban
2023.10.10. #eladóház #családiház
A Country a vidéki stílus - alternatíva a rohanásban
Milyen is a country stílusú ház? Képzeljünk el egy olyan otthont, ahol tágas veranda fogad minket, egy hintaszékkel és zöld puha gyep veszi körül, ami bárhol is helyezkedjen el, biztosan otthon érezzük magunkat benne, természetesség és a kényelem uralja. Ilyen példákat mutatunk.
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Komárom-Esztergom vármegyében
2023.10.10. #családiház #csok
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Komárom-Esztergom vármegyében
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Komárom-Esztergom vármegyében kereken 50 olyan település található, ahol érvényesíthető a családi otthonteremtő támogatás. Megnéztük, milyen a kínálat ezekben a falvakban.