Eladó ház Budapest III. kerület 779 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 779 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 779 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6861745
Referenciaszám: 213302860
Feltöltve: 8 napja

Budapest III. kerület eladó ikerház 14+6 fél szobás: 624 millió Ft

624 millió Ft
801 027 Ft/m²
779 m²
Alapterület
1037 m²
Telek
14+6 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 811 007 Ft
Második évtől
2 471 493 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó III.ker. Rómaifürdőn bruttó 779nm-es ikerház mindkét oldala.(nettó 578nm)   A telek 1037nm, nem árterületen fekszik!!   Az ingatlan újszerű állapotú, a gondozott telken, fűtött, beépített teraszok(télikert), öntözőrendszer fúrt kútról látja el a csodás kertet.   A két ház egymás tükörképei. Szobászám/ház: pinceszint: 2szoba, 1félszoba: itt kombi szauna található, ill 2 autó számára fűtött garázs, földszint: nappali, étkező, konyha, 1szoba, zuhanyzós fürdőszoba, vendég w.c. emelet: nappali, 4szoba, gardrobe, kádas fürdőszoba, w.c.   A ház igényesen berendezett, magas minőségű anyagok felhasználásával készült. Nyílászárók 3rétegű fa hangszigetelt ablakokkal, hidegburkolattal fedett helyiségekben padlófűtés, ill. radiátorok biztosítják a kellemes hőérzetet. Télikertben padlófűtés, légkondi ill. extra hővédő üvegek melyek távirányitással nyithatók.   Az ingatlan akár bútorozva is eladó.  Természetesen az ikerház felek külön-külön is megvásárolhatók,de egyben akár befektetésnek, akár két generációnak is remek választás.   Infrastruktúra szempontjából az ingatlan elhelyezkedése kiváló!   Buszmegálló 2 percre, autóval Szentendrei út (11-es út) percek alatt elérhető. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség sétatávolságra. Közkedvelt római part karnyújtásnyira, ahol sporolási ill. kikapcsolodási lehetőségek közül válogathat.   Kérem, hogy csak komoly vevők jelentkezzenek.   Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!  

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
gépesített
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Estók Niki Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Estók Niki Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 674 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY