Eladó telek Gyűrűs 1620 nm
Eladó telek Gyűrűs 1620 nm
Eladó telek Gyűrűs 1620 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7942533
Referenciaszám: TK017539-4545061
Frissítve: 13 napja

Gyűrűs eladó üdülőtelek 1620 m² telekterületű: 2,9 millió Ft

2,9 millió Ft
1 790 Ft/m²
1620 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyűrűs település szőlőhegyén csendes, természetközeli környezetben zártkerti telek. Fekvésének köszönhetően, kitűnő választás a növénytermesztés és a természet szerelmeseinek. Itt igazán kikapcsolódhat, elbújhat a város zajától. Erdős panorámájával igazi hangulatos hétvégi teleknek ideális! A több mint 10 m széles és mintegy160 m hosszú terület út melletti közel 30 méter széles sík sávjában fenntartható a gyümölcsös, de nyaraló is kialakítható, építhető. A telek Keletre néző lejtős része kiválóan alkalmas kertészkedésre, gyümölcstermesztésre. Tökéletes lehetőség túrautak kiinduló pontjának is akár gyalogtúrákhoz, akár a gépjárművel hamar elérhető zalaegerszegi, kehidakustányi, keszthelyi, hévizi látnivalókhoz is. Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot. További információkért hívjon bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes! Megközelíthetősége többnyire aszfaltos úton.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyer Csaba Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY