Eladó telek Surd 1128 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8063861
Referenciaszám: TK086402-4618907
Frissítve: ma

Surd eladó külterületi telek 1128 m² telekterületű: 2,9 millió Ft

2,9 millió Ft
2 571 Ft/m²
1128 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy különleges ingatlan Surd szívében, Zalai megyében, amely magának a nyugalomnak és a természet közelségének ígéretével várja új tulajdonosát. Az ingatlan vételára 2 900 000 HUF, amely egy kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik egy saját otthonra vágynak egy csendes és békés helyen. A település 8856-os irányítószámú területén található, ami Zala megyében egy kedvelt résznek számít azok körében, akik a nyugodt és zöld környezetet részesítik előnyben. A környék gazdag természeti szépségekben, így rengeteg szabadidős tevékenységre van lehetőség, legyen szó túrázásról, kerékpározásról vagy csak egy nyugodt séta élvezetéről a friss levegőn. Az ingatlan Surd hangulatos kis településén helyezkedik el, ahol a tradicionális vidéki életmód mellett minden szükséges infrastruktúra is elérhető. A környék jellemzően csendes, ideális azoknak, akik el szeretnének vonulni a város zajától és közelebb kerülni a természethez.Hitel, CSOK érdekli? Bankfüggetlen pénzügyi tanácsadónk segít Önnek.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holoda Martin Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 311 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holoda Martin Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 311 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY