Eladó üdülő és hétvégi ház Révfülöp, Rétsarki dűlő 59 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Révfülöp, Rétsarki dűlő 59 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Révfülöp, Rétsarki dűlő 59 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7741233
Referenciaszám: HZ047707
Frissítve: 17 napja

Révfülöp eladó üdülő és nyaraló 59 m² alapterületű: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
828 814 Ft/m²
59 m²
Alapterület
1776 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 141 920 Ft
Második évtől
193 679 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton északi partján, Révfülöpön ajánlom figyelmébe ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező ingatlant.Keszthelyi, vagy Vonyarcvashegyen lévő lakás beszámítható!A Rétsarki dűlő nyugalmában 1776 m2-es telken található ingatlanunk az 1980-as évek közepén épült. Tulajdonosa folyamatosan vigyázott állagára.Az alsó(szuterén) szinten egy konyha, 1 fürdő, egy szoba és egy étkező kapott helyet összesen 32,7  m2-en. A felső szinten a nappalin kívül egy szoba és egy fürdő található (nettó 26 m2). Az erkélyéről (növényzet ritkítás után) kilátás nyílik a Balaton víztükrére. Az utolsó modernizáció 2021-ben volt, amikor a konyhát újította fel a tulajdonos.Az épület előtt fedett, térkövezett terasz biztosít tökéletes helyszínt családi-baráti grillezéshez.Az épület mögött fedett autóbeálló szolgalmi útról megközelíthető.Kerti szerszámok tárolására egy újszerű, betonozott alappal rendelkező tároló gondoskodik.Víz-villany van, a szennyvíz emésztőgödörbe távozik.Az ingatlan jelenlegi állapotában is tökéletes választás hétvégi háznak, vagy bérbeadásra. Modernizációval állandó lakhatásra is alkalmassá tehető.A telek 2 részre osztott, az alsó ház körüli rész ízlésesen parkosított, a hátsó részen gyümölcs és mandulafák lettek telepítve.A telek zártkerti ingatlan, művelés alól kivett terület és gazdasági épület.Beépíthetősége 3%Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információkért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1985
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sas Szilvia Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 747 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sas Szilvia Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 747 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY