Eladó üdülő és hétvégi ház Dörgicse 109 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dörgicse 109 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dörgicse 109 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8092485
Referenciaszám: 315198
Frissítve: ma

Dörgicse eladó hétvégi ház 109 m² alapterületű: 49 millió Ft

49 millió Ft
449 541 Ft/m²
109 m²
Alapterület
3089 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATON-FELVIDÉKI CSENDES ELVONULÁSI ÉS PIHENÉSI LEHETŐSÉG CSODÁS BALATONI PANORÁMÁVAL FELSŐ DÖRGICSE zártkerti részén! Számos lehetőséget kínál ez az enyhén lejtős, 3089 m2 területű telek a rajta álló 2 szintes, nettó 109 m2 alapterületű, statikailag kifogástalan épülettel, mely felújítandó állapotú, de a villany (1x16A) és a víz (KPE cső) már be van vezetve! Az ingatlan ~1980-ban épült, B30 téglafalazattal. A földszinten jelen állapotában 2 szoba kialakítható, a 25 m2-es pince kihasználásának módja pedig már csak a fantázia kérdése. A nagy belmagasságú tetőtérben Balatoni panorámás helyisége(ke)t alakíthatunk ki! Parkolásra egy 20 m2-es garázs áll rendelkezésre. Figyelemre méltó tulajdonsága a teleknek, hogy egy részéről zavartalan Balatoni panoráma van, tehát ha az új tulajdonos új épület elhelyezését tervezi, azt mindenképpen a telek másik oldalán érdemes megvalósítani. Az ingatlan a fő útról autóval 1 perc alatt murvás úton megközelíthető. Dörgicse az utóbbi években rendkívül felkapott és kedvelt településsé vált. A központban jól felszerelt delikátesz, kávézó, étterem, vinotéka, borbár valamint több látnivaló, mint pl. autó-motor múzeum, templomrom, levendárium is található. Kitűnő programválasztás lehet a havonta kétszer megnyíló termelői piac vagy a helyi kistermelők és borászatok felfedezése. Balatonakali strandja és piactere autóval 10 perc alatt elérhető! FŐBB ADATOK: - ÖVEZETI BESOROLÁS: Mk-c (Kertes mezőgazdasági terület) - MIN. TELEKMÉRET: 2700 m2 (nem megosztható) - BEÉPÍTHETŐSÉG: 2% (61,78 m2) - TEREPSZINT ALATTI BEÉPÍTHETŐSÉG: 3% (92,67 m2) - MAX. ÉPÜLETMAGASSÁG: 3,5 m - BEÉPÍTÉS MÓDJA: szabadonálló AZ INGATLAN TEHERMENTES! BIRTOKBAVÉTEL A KIFÜGGESZTÉST KÖVETŐEN AKÁR AZONNAL! További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) – Megbízható ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS készítése. – BANKFÜGGETLEN hitelek, állami támogatások, személyi kölcsönök, megtakarítások és lakástakarékok INGYENES ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. – Profi INGATLANFOTÓZÁS és -VIDEÓZÁS. Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! Az ingatlan megtekintése ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN történik! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN TÖBB, MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
garázs
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keszthelyi Judit Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keszthelyi Judit Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY