Eladó lakás Dunakeszi, Tóváros 79 nm
Eladó lakás Dunakeszi, Tóváros 79 nm
Eladó lakás Dunakeszi, Tóváros 79 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7915617
Frissítve: 15 napja

Dunakeszi eladó téglalakás 3 szobás: 92,9 millió Ft

92,9 millió Ft
1 175 949 Ft/m²
79 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 269 619 Ft
Második évtől
367 951 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakeszi legkedveltebb részén, a Tóváros közepén eladó egy földszinti, 79 nm hasznos alapterületű (nettó 65 nm-es), nappali + 2 szobás, nagy terasszal és saját, gyönyörűszép kerttel rendelkező lakás. A társasház 6 lakásos, 2006-ban épült magas műszaki tartalommal, kiváló állapotú, a lakóközösség rendezett és barátságos. Az ingatlan cirkófűtéses, klímás, riasztóval szerelt, minden nyílászárón redőny és szúnyogháló van, melynek köszönhetően az immár trópusi nyaraink éjszakáin is jól szellőztethető. Helyiségek: Tágas amerikai konyhás nappali (30 nm), 2 szoba (13 nm+13 nm), fürdőszoba (4 nm), 280 nm-es kizárólagos kert örökzöldekkel, termő gyümölcsfákkal és bokrokkal (alma, meggy, szilva, málna, szeder, ribizli, piszke, mogyoró, füge, bodza, stb.), magaságyásokkal, homokozóval, hintával, csúszdával és 14 m2 teljesen fedett terasszal. A lakáshoz 1 gépkocsi beálló tartozik, elektromos kapuval. A beépített konyhabútor, a teljes ruhatárat elnyelő, hálóban egyedileg gyártott beépített ruhásszekrény, a szintén beépített előszobai szekrény, a klíma, a kerti tároló és a gépkocsi beálló a vételár részét képezik. A kert kellemesen zöld rejtekhelyet nyújt a mindennapokban. Az ingatlan fogyasztása kiugróan kedvező, a jól méretezett, rendszeresen karbantartott cirkórendszer a téli hónapokban is gazdaságos használatot biztosít. Kiváló az infrastruktúra 5 percen belül bölcsőde, óvoda, iskola, pár utcányira Spar üzlet. Közlekedés szempontjából ideális a lokáció, néhány percen belül elérhetők az M2, MO és M3 autópályák. Volánbusz megálló gyalog 3 percre, Újpest-Városkapu 25 perc. Dunakeszi vasútállomásról a vonat 20 perc alatt a Nyugati pályaudvaron van. A folyamatosan fejlődő Dunakesziről autóval 3 külön útvonalon is gyorsan elérhető Budapest. A nemrégiben átadott kiépített Duna parti strand és sétány 6-8 perc autóval, de akár bicikliúton is elérhető. Néhány percre esik a környék egyik leghangulatosabb játszótere, mely a Tóvárosi tó partján található, a cukrászda is pár perc séta. A környék barátságos, hangulatos, rendezett, a lakóövezeti utakon 20 km/h korlátozású a forgalom, gyermekeink szabadon és biztonságban játszanak a környéken. A hét minden napján várjuk hívásukat, ingatlanosok kérjük ne keressenek! Fotókat kérésre küldök.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
terasz
melléképület
beépített konyhabútor
beépített szekrény
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 929 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 929 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY