Eladó lakás Dunakeszi 171 nm
Eladó lakás Dunakeszi 171 nm
Eladó lakás Dunakeszi 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7675830
Referenciaszám: 563097
Feltöltve: 21 napja

Dunakeszi eladó téglalakás 6 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
526 316 Ft/m²
171 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 203 Ft
Második évtől
356 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakeszi központjában a Városháza és a főtér mellett eladó egy tágas 5 szobás nappalis, 2 erkélyes lakás. A lakás tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően minden tere világos. Itt több fős család számára is lehetőség van a privát szféra kialakítására. A lakásba belépve egy hatalmas előteres nappaliba érkezünk, ahonnan minden helység megközelíthető. A szobák teljesen külön bejáratúak. A konyha is a nappaliból nyílik, mely hatalmas ablakainak köszönhetően világos, méretre készített beépített konyhabútorral felszerelt. Ez természetesen a vételár részét képezi. A fűtésről padlófűtés gondoskodik, a nyári melegben pedig több klíma is rendelkezésre áll. Minden helyiségben 3 rétegű hang és hőszigetelő nyílászáró található, melyek redőnnyel ellátottak. A lakás mindkét frontján levő erkélyek elhelyezkedése is tökéletes, hiszen az egyik a főútra, míg a másik csendes főtérre néz. Parkolási lehetőség a ház előtt ingyenesen. A környék: kiváló a város központi részén a Fő úton található, ezáltal itt minden néhány percre van. A közlekedés : ez is kiváló, a buszmegálló néhány perc séta távolságra található, illetve a vonatállomás is úgy autóval, mint tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. Az ingatlan adottságainak köszönhetően remek befektetés, akár kiadásra is! Az ingatlan per és tehermentes! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
D
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőcs Viola Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 401 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY