Eladó ház Székesfehérvár, Ráchegy 69 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Ráchegy 69 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Ráchegy 69 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8014241
Referenciaszám: 978319
Frissítve: 16 napja

Székesfehérvár eladó sorház 3 szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
781 159 Ft/m²
69 m²
Alapterület
100 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 432 Ft
Második évtől
213 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár egyik legnépszerűbb részén a Ráchegyen kínálom eladásra ezt a 69 négyzetméteres, belső 2 szintes, kertkapcsolatos, szép állapotú sorházi lakást. Egyedülállóknak, fiataloknak, kiscsaládoknak befektetőknek lesz ideális ez a lakás. Ez a lakás egy kertvárosi hangulatú környezetben elhelyezkedő, panelos technológiával épült társasházban helyezkedik el. Barátságos szomszédokkal és rendezett, szép környezettel. A lakás bejárata melletti kertben egy térkövezett rész saját teraszként funkcionál. A lakás körülbelül 10 éve lett teljesen felújítva. A nyílászárók, új műanyag hőszigetelt típusúak. A szobában parketta a többi helységben padlólap került lerakásra. Mindkét fürdőszoba is megújult. Az egyikben zuhanyzó, míg a másikban kád található. A melegvizet modern villanybojler biztosítja. A fűtés konvektorokkal van megoldva. Az egyedi szabályozásnak és hőszigetelt nyílászáróknak, valamint a ház külső szigetelésének köszönhetően a fűtésköltség alacsony. A nyári meleget klíma segíti kellemessé tenni. A kerti szerszámok tárolására az udvaron egy saját kis tároló áll a rendelkezésre. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Az autópálya pár percnyi autóútra van csak. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. Az autósok örülhetnek, hiszen az itt lakók számára mindig van ingyenes parkoló a ház körül. Ráadásul a közelben mindig van eladó garázs is, ha szeretnének venni egyet. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY