Eladó ház Székesfehérvár 68 nm
Eladó ház Székesfehérvár 68 nm
Eladó ház Székesfehérvár 68 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7516345
Referenciaszám: 159947
Feltöltve: 16 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 2 szobás: 49,8 millió Ft

49,8 millió Ft
37 671 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1322 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 532 Ft
Második évtől
197 244 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron, csendes, családi házas környéken kínálok eladásra egy 1322 m2-es saroktelken lévő,  felújítandó 68 m2-es, egyszintes családi házat.  - Nagy saroktelek, 1322 m2, tele gyümölcsfákkal (dió, alma, körte, barack,szőlő stb) - 68 m2-es lakótér. - Előszoba, nappali+1 hálószoba, konyha, fürdő, WC és egy kamra tartozik a házhoz. - A ház melegéről egy gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. - Téglából épült 1954-ben. - A tetőszerkezet 10 éve teljes felújításon esett át, cserép tetőfedést kapott. - A telken több melléképület / tároló is található, állattartás is könnyedén megoldható. - Kocsibeállási lehetőség az udvaron belül és a ház előtt is megoldott. - 20 m-es utcafront. - Kiváló környék, közelben Auchan áruház, buszmegálló, és néhány percre a Sóstó Tanösvény és Természetvédelmi Terület található. - Nagyszerű lehetőség fiatal pároknak, egyedül költözőknek vagy kiscsaládosoknak. Befektetőknek is remek lehetőségeket tartogat ez az ingatlan.  - A ház tehermentes, azonnal költözhető!!!   Ha felkeltette érdeklődését ez a kertvárosi környezetben de mégis 10  percre a belvárostól lévő kedves családi ház akkor hívjon és tekintsük meg együtt! Kollégám díjmentes hitelügyintézéssel segíti a gyors és gondtalan költözését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1954
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Somodi Dorisz Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Somodi Dorisz Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY