Eladó ház Lesenceistvánd 23 nm
Eladó ház Lesenceistvánd 23 nm
Eladó ház Lesenceistvánd 23 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7941131
Referenciaszám: NY011521
Frissítve: 11 napja

Lesenceistvánd eladó egyéb ház 1 szobás: 12,6 millió Ft

12,6 millió Ft
547 826 Ft/m²
23 m²
Alapterület
2926 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 568 Ft
Második évtől
49 905 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lesenceistvánd felett húzódó szőlőhegy keleti oldalán a természet ölelésében eladó egy kb. 27 m2 alapterületű- présház-nyaraló. Az épületben, - mely kívülről felújításra szorul - egy tágasabb helyiség és egy konyha étkező található. A belő helyiségek felújításon estek át, a rendelkezésre álló tér funkciója az új tulajdonos igénye szerint alakítható. Az épületet körülölelő 2926 nm telek 3 hrsz. alatt található, művelés alól nincs kivonva, így kifüggesztés köteles. Villany telken belül rendelkezésre áll, az elektromos hálózat ingatlanba történő bevezetése folyamatban van. A vízellátásról az udvaron található nagy átméretű bővizű köves kút gondoskodik. A présház - nyaraló gazdasági épületként szerepel, valamint a földhivatali térképen feltüntetésre került. A telek felső részéről csodás panoráma nyílik a tanúhegyekre, és a Tapolca medencére. Ha nyugalomra vágyik, és vonzza a természet közelsége, ez az ideális választás. Elhelyezkedése miatt kb. 15 percen belül elérhető a szigligeti illetve a badacsonyi strand és kikötő, a kultikus Káptalantóti piac, a hegymagasi borászatok és éttermek, a kisapáti kézműves pékség. Ha felkeltettem érdeklődését, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY