Eladó ház Zalahaláp 27 nm
Eladó ház Zalahaláp 27 nm
Eladó ház Zalahaláp 27 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7686530
Referenciaszám: NY010875
Feltöltve: 16 napja

Zalahaláp eladó egyéb ház 2 szobás: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
477 778 Ft/m²
27 m²
Alapterület
1458 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 439 Ft
Második évtől
51 093 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalahaláp zártkerti részén 1458 négyzetméteres, diófákkal beültetett területen vált eladóvá ez a 27 négyzetméteres alapterülettel rendelkező gazdasági épületként bejegyzett házikó. A földszinten a nappali-szoba és konyha-előtér felújítása befejezésre vár, a fürdőszoba kialakítása befejeződött, zuhanyzóval és wc-vel is felszerelt, teljes fürdőszobaként használható! A két helyiséget elválasztó falba kialakításra került egy kémény is, mely lehetőséget ad arra, hogy a ház melegét egy kis cserépkályhával biztosítsuk a hideg időszakban. Az épület egésze száraz, külső részen vízszigeteléssel ellátott. A házhoz közvetlenül hozzáépítésre került egy tároló is. Az épület kétszintes, beton födémmel rendelkezik, így a tetőszerkezet megújításával egy újabb, jól kihasználható térre lehet szert tenni. A telek elhelyezkedéséből adódóan télen-nyáron jól járható úton könnyen megközelíthető. Vezetékes víz valamint villany az épületbe bevezetésre került. Az eladásra kínált ingatlan nem kifüggesztéses, egyből birtokba vehető. Zalahaláp Tapolcától mindössze 5 perces autóútra van, de nem kell sokat utazni azért sem, ha a Balaton partját szeretnék elérni! A legközelebbi balatoni strand elérése mindössze 20 percet vesz igénybe. A településen iskola, óvoda, gyógyszertár, bolt, orvosi rendelő és posta is található. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY