Eladó ház Zalaszentgrót 121 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 121 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7952634
Referenciaszám: H479109
Frissítve: 17 napja

Zalaszentgrót eladó családi ház 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
288 430 Ft/m²
121 m²
Alapterület
4152 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A családi ház alkalmas a most induló, új, korszerűsítési állami támogatással kiegészített pályázaton 6 millió Forint elnyerésére. Éljen a lehetőséggel ! Zalaszentgrót Kisszentgróti részén gazdálkodásra is alkalmas, nagy területtel rendelkező ingatlant ajánlok figyelmébe. Zalaszentgrót csendes, mégis jó közlekedésű utcájában 3 szobás családi ház dupla építési telken eladó. Az ingatlan rendezett, több jól kihasználható melléképülettel, szép kerttel rendelkezik. A melléképületek jó állapota és nagy mérete lehetővé teszi hangulatos lakrész vagy apartman kialakítását. Így több generáció számára is ideális választás lehet. Címszavakban: - falazata tégla - homlokzata jó állapotú, masszív -nyílászárók fából készültek, redőnnyel felszereltek -telek mérete : 4152 m2, kettő építési telek összevonásából keletkezett -fűtése gázkonvektorokkal és helyiségenként kályhákkal is megoldott - 3 szoba, tágas előszoba, fürdőszoba wc vel, további nyári konyha és egyéb helyiség valamint garázs is rendelkezésre áll - a nagy méretű mellék épületek külön lakrésszé alakíthatóak - 2 gyűrűs kút Zalaszentgrót kb 6000 lakosú, élhető kisváros a Balaton második vonalában, onnan 25 km távolságra. Saját termál fürdővel, sok szolgáltatóval, üzletekkel , híres piacával, iskolákkal , munkalehetőséggel várja az ide költözőket. 2023 évben az ország 10. legkeresettebb települése, sok az új lakó, nem véletlenül. A képeken látható családi otthon jó szomszédok között található, szép, széles utcában. Megtekintése rugalmas időpontban lehetséges. Minden további kérdésére szívesen válaszolok elérhetőségeimen az ország legismertebb ingatlanközvetítő irodája nevében. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1982
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY