Eladó ház Zalaszentgrót 90 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 90 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882118
Referenciaszám: 306941
Frissítve: 17 napja

Zalaszentgrót eladó családi ház 2+1 fél szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
387 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
4200 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisszentgróton a Szabadság utcában kínálom eladásra ezt a tobb mint 4000 négyzetméteres belterületi ingatlant. A ház két és fél szobás, de akár a melléképület irányába tovább is bővíthető. Helységei: - közlekedő - nagyszoba, - nagyszoba, - konyha, - kamra, - fürdő, - kisszoba. Tégla építésű, cserép fedésű. Fűtése gázkonvektoros illetve kályhával történik, a melegvízről villanybojler gondoskodik. A lakóegységhez kapcsolódik két további háztartási helység, ezenkívül egy pajta, és istáló. A teljes épületegyüttes jó statikai állapotú. Az épület mellett gondozott árnyas-virágos kert található, az ingatlan hátsó része jelenleg kaszáló (1700 nm) és erdő (1000nm), mely majdnem a Zaláig húzódik. Zalaszentgrót Keszhelytől, Hévíztől 20-25 percre található járási központ, megtalálható itt óvoda, iskola, rendelőintézet, patika, kormányablak, számtalan bevásárlási lehetőség, éttermek, kávézók, és mindenféle szolgáltatás, ami hozzázartozik a kisvárosi léthez. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neumann Bernadett BJ Ingatlanközvetítő Társulás Az iroda összes hirdetése
+36 30 122 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neumann Bernadett BJ Ingatlanközvetítő Társulás Az iroda összes hirdetése
+36 30 122 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY