Eladó ház Zalakaros 84 nm
Eladó ház Zalakaros 84 nm
Eladó ház Zalakaros 84 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8053664
Referenciaszám: HZ016850-4616735
Frissítve: 4 napja

Zalakaros eladó családi ház 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
415 476 Ft/m²
84 m²
Alapterület
970 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakaroson kétszobás családi ház eladó! A 970 m2-es telken elhelyezkedő épület több részből áll: a főépület 65 m2, melyben jól felszerelt konyha-étkező, tágas nappali, világos hálószoba, fürdőszoba, különálló WC és tároló található. Fent beton födém van, a padlás beépíthető, jelenlegi tulajdonos elkezdte a beépítést, de a befejezés már a leendő tulajdonos feladata lesz. Fa dupla üvegezésű nyílászárók lettek beépítve, fűtésről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, de emellett két cserépkályha is segít az ideális hőérzet kialakításában. A főépület mellett tágas 26 m2-es garázs, valamint egy három helyiségből álló 20 m2-es kisház is található, ami külön lakrészként használható Udvaron öntözésre használható ásott kút, valamint diófa, gyümölcsfák: barack, szilva találhatóak. Zalakaros üdülőváros, Zala vármegye délkeleti részén fekszik. A településen működő Gyógyfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 2. legnépszerűbb települése. A Gyógyfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény. Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Termálvize összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését, bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő. A fürdőn kívül is számtalan kirándulási és kikapcsolódási lehetőség van a környéken: az egzotikus növényeket bemutató Bodahegy Arborétum, a Balaton kb. 20 km-re, a Kis-Balaton alig 15 km-re fekszik. A város megközelítése a 8 km-re lévő zalakomári vasútállomásáról, valamint a 23 km-re elterülő sármelléki FlyBalaton repülőtérről is lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY