Eladó ház Zalakaros 84 nm
Eladó ház Zalakaros 84 nm
Eladó ház Zalakaros 84 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7963922
Referenciaszám: HZ016850
Frissítve: 16 napja

Zalakaros eladó családi ház 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
415 476 Ft/m²
84 m²
Alapterület
970 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakaroson kétszobás családi ház eladó!A 970 m2-es telken elhelyezkedő épület több részből áll: a főépület 65 m2, melyben jól felszerelt konyha-étkező, tágas nappali, világos hálószoba, fürdőszoba, különálló WC és tároló található. Fent beton födém van, a padlás beépíthető, jelenlegi tulajdonos elkezdte a beépítést, de a befejezés már a leendő tulajdonos feladata lesz. Fa dupla üvegezésű nyílászárók lettek beépítve, fűtésről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, de emellett két cserépkályha is segít az ideális hőérzet kialakításában.A főépület mellett tágas 26 m2-es garázs, valamint egy három helyiségből álló 20 m2-es kisház is található, ami külön lakrészként használhatóUdvaron öntözésre használható ásott kút, valamint diófa, gyümölcsfák: barack, szilva találhatóak.Zalakaros üdülőváros, Zala vármegye délkeleti részén fekszik. A településen működő Gyógyfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 2. legnépszerűbb települése. A Gyógyfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény. Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Termálvize összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését, bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő.A fürdőn kívül is számtalan kirándulási és kikapcsolódási lehetőség van a környéken: az egzotikus növényeket bemutató Bodahegy Arborétum, a Balaton kb. 20 km-re, a Kis-Balaton alig 15 km-re fekszik. A város megközelítése a 8 km-re lévő zalakomári vasútállomásáról, valamint a 23 km-re elterülő sármelléki FlyBalaton repülőtérről is lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY