Eladó ház Tóalmás, Rezeda utca 59 nm
Eladó ház Tóalmás, Rezeda utca 59 nm
Eladó ház Tóalmás, Rezeda utca 59 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7912427
Referenciaszám: HZ023061
Frissítve: 16 napja

Tóalmás eladó családi ház 2+2 fél szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
457 627 Ft/m²
59 m²
Alapterület
249 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tóalmáson csendes, nyugodt környezetben, belterületen a Hajta-patak mellett helyezkedik el ez az új építésű 50m2-es könnyűszerkezetes ingatlan, 249m2-es telken. Legyen Ez az Ön álmai otthona! Kiváló lehetőség, hogy igényei és stílusa szerint alakítsa ki ezt a kiváló, minőségi anyagokból készült ingatlant.A telek adottságai is megfelelőek ahhoz, hogy kedvére és elképzelései szerint tervezze meg és alakítsa ki. A telek helyet biztosít medencének, kerti sütögetőnek, dísznövényeknek vagy akár egy kerti tónak is. Ez az ön döntése, hogy hogyan képzeli el tökéletes kertjét. Az ingatlan árát, nem a jelenleg látható állapot tartalmazza! ( Homlokzati színezés, ereszcsatorna, bojler, wc és a szerelvények felszerelése az árban,( burkolati munkák megegyezés, igény szerint)).Szerkezet, műszaki leírás:90cm-es vasbeton sávalap5cm-es lépésálló nikecell10-es nikecell külső hőszigetelés 15cm-es kőzetgyapot mennyezeti hőszigetelés10cm-es kőzetgyapot szigetelés az oldal falakbantető héjazata: Trapéz lemezteljes szerkezetben kezelt faanyag került felhasználásraa lambériának Borovi fenyő került felhasználásraAz ingatlanba bevezetésre került a vezetékes víz és áram (75 Amper). A szennyvíz egy zárt, tanúsítvánnyal rendelkező 6m3-es emésztőbe kerül elvezetésre.A helyi építési szabályoknak megfelelően került építésre az ingatlan. (területi beépíthetőség, 2,5m belmagasság, maximum 4m építmény magasság)Készpénzes vevők jelentkezését várjuk.Ha szeretne első lakója lenni ennek a szuper házikónak, ebben a természetközeli környezetben, vagy csak egy kérdése merült fel, állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2023
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mándoki Alexandra Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mándoki Alexandra Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 882 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY